• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 31 Aralık 2022 12:34

Atay Uslu’dan yeni yıl mesajı

Atay Uslu’dan yeni yıl mesajı
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 2023 yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 2023 yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

 

Antalya Milletvekili Atay Uslu yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin olduğu 2023 yılına hep birlikte merhaba diyoruz. 

Türkiye olarak 2022 yılı içerisinde tüm Dünyayı etkileyen pandemi şartlarına ve Rusya-Ukrayna krizine rağmen yatırımları, üretimi ve ticareti arttırmaya devam ettik. 

 

2023 CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA…

Dünyanın pek çok ülkesinde ekonomiler durma noktasına gelmişken, Türkiyemiz de her gün yeni bir tesisi, yeni bir eseri ülkemize kazandırdık. Yeni bir yıla girerken, bir yandan heyecanımız artıyor, bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

2023 yılının bir diğer anlamı ise Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına ulaşmasıdır. Cumhuriyetimiz 100 yaşında..

Ve Türkiye Yüzyılı başlıyor. 

Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize eser ve hizmet kazandırmaya, tüm insanlığa adalet ve  refah  sunmaya Türkiye olarak devam edeceğiz. 

 

Türkiye Yüzyılının başlangıcı olacak ve Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız 2023 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza sağlık, esenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyoruz.

Mutlu ve güzel nice yıllara…”