• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 06 Mayıs 2024 11:09

Azat desteğinizi bekliyor

Azat desteğinizi bekliyor

Antalya 'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Adnan Akgül 8 yaşındaki oğlu Azat'ın hayatta kalabilmesi için yardım ve destek istiyor.

30 Yaşındaki baba Adnan Akgül, bahçelerde işçi olarak çalıştığını söylerken oğlunun beynindeki tümörün büyümemesi adına iğne olması gerektiğini ve devletin verdiği destke dışında aşı başına 580 euro ödemek zorunda olduklarını ancak bunun için ekonomik durumlarının iyi olmadığını söyledi.

Akgül ailesinin oğulları olan ve beyninde tümör tespit edilen 8 yaşındaki Azat Akgül, yaşı ufak olduğu için gereken ameliyatı kaldıramıyor.  5 Yıldan beri tedavi gören ve tümörünün kemoterapiler bittiği belirtilen Azat’ın beyninde tümörün oluşmasına karşı yurt dışından gelen aşıların yapılması gerekiyor.

Baba Adnan Akgül, “Oğlum Azat beyin tümörü çok şükür kemoterapi bitti. Beyinde oluşan ödem giderilmesi için aşı tedavisi verdiler. Bugüne kadar aşıların bazıları yapıldı. Ancak daha yapılması gereken aşılar var. Devlet yüzde 80’ninden muaf tuttu. Yüzde 20’lik katılım bedelini biz ödüyoruz, 580 avro tutuyor. Para değil, kalan aşılar için sesimizin duyulmasını istiyoruz. Bize para vermesinler aşılarımızı alsınlar bize yeter" ifadelerini kullandı.

Elinde aşısı olan ya da aşı yardımı yapmak istelenler 0 539 713 78 37 numaradan baba Adem'e ulaşabilir

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK