• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 27 Mart 2024 10:48

Veli Koç iddialı hazırlanıyor

Veli Koç iddialı hazırlanıyor

31 mart yerel seçimleri yaklaşırken belediye başkan adaylarında olduğu gibi muhtar adayları da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YAPACAK İŞİMİZ ÇOK

Sütçüler Mahalle Muhtar adayı Veli Koç, seçimlere bir belediye başkan adayı ciddiyeti ile hazırlanırken "Sütçüler makus talihinden kurtulacak. Sütçüler'e kapalı pazar yeri gelmesi için girişimlerde bulunacağız. Taziye evi için girişimlerde bulunacağız. Yapacak işimiz çok kaybedecek zamanımız yok" dedi.

HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ

1968 Yılında Sütçüler'de doğduğunu ve halen Sütçüler'de yaşadığını dile getiren Veli Koç, "Sütçüler Mahallesi'nde Cumhuriyet tarihinden beri yüzyıllık koçların evladıyım. Öncelikle alt kademe belediyemiz olan Kepez Belediyesi ve sonrasında Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde çalışarak hizmetleri bir bir mahallemize getirmeye çalışacağız. Hizmetin siyaseti, hizmetin partisi olmaz" ifadelerini kullandı.

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

"Bizler mahallemize hizmet etmeye talip olduk. Gece demeden gündüz demeden çalışmaya hazırız" diyen Sütçüler Mahalle Muhtar adayı Veli Koç, "Belediyelerimiz ile el ele vererek doğalgaz, elektrik, su, kanalizasyon, okul, park ve yol gibi sorunlarımızın yanında kapalı pazar yeri gibi sorunlarımızın çözümü için mazbatayı alır almaz çalışmalara başlayacağız. Sütçüler Mahalle halkımızın hiç şüphesi olmasın. Sütçüler'de doğup büyüyen birisi olarak sorunları çok ama çok iyi biliyoruz. Çözüm yollarını da biliyoruz. Çözümler noktasında gerekli görüşmeleri yapmaya başladık bile. Çünkü kaybedecek zamanımız yok" açıklamasında bulundu.

KAPALI PAZAR YERİ 

Muhtarların sorunları yetkililere ulaştırmak için bir köprü görevi gördüğünün altını çizen Sütçüler Mahalle Muhtar adayı Veli Koç, "Pazar yerimiz var ancak üstü açık. Bizler pazar yerinin üzerinin kapanması yani kapalı pazar yeri için girişimlerde bulunacağız. Taziye evi yaptırmak için çalışacağız. Bölgemizde bir kreş bulunmamakta. Kreş için de gerekli girişimlerde bulunacağız" şeklinde konuştu.

KEŞKEK ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Antalyalılar için keşkeğin tadının bir başka olduğuna değinen Muhtar adayı Veli Koç, "Sütçüler Mahallesi Birlik ve Beraberlik Dayanışma adı ile her yıl canlı müzik eşliğinde keşkek şöleni düzenleyeceğiz. Ben ve birbirinden değerli aza adayı arkadaşlarım hazırız. Bizler kendimize güveniyoruz ve biliyoruz ki Sütçüler Mahallesi sakinleri de bize güveniyor" dedi.

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK