• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 15 Mart 2023 09:58

Önemli maçta Fernando yok

Önemli maçta Fernando yok
Antalyaspor’da Fernando Martins, 4-0 kazanılan Kayserispor maçının 40’ıncı dakikada yediği sarı kartla bu sezon ikinci kez cezalı duruma düştü. Adana Demirspor mücadelesinde forma giyemeyecek olan Brezilyalı futbolcu, daha önce Başakşehir karşılaşmasında

Antalyaspor’da Fernando Martins, 4-0 kazanılan Kayserispor maçının 40’ıncı dakikada yediği sarı kartla bu sezon ikinci kez cezalı duruma düştü. Adana Demirspor mücadelesinde forma giyemeyecek olan Brezilyalı futbolcu, daha önce Başakşehir karşılaşmasında cezalı duruma düşmüştü.

Son golünü 3 Ocak’ta oynanan Fenerbahçe maçında kaydeden Haji Wright, uzun süren sakatlığının ardından ilk 11’de çıktığı ilk maçta golle buluştu.

HAJİ MAÇIN YILDIZI OLDU

Haji Wright, 2 gol ve 1 asistle Kayserispor maçının yıldızı oldu.

33’üncü dakikada Bünyamin Balcı’nın direkten dönen şutunu takip eden ABD’li futbolcu, fileleri havalandırarak, Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı takımlara gol atan ilk Antalyasporlu futbolcu olarak da öne çıktı. Fredy Ribeiro’nun kaydettiği golde asisti yapan isim olan Haji Wright, 63’te attığı muhteşem kafa golüyle maçı kopardı. Mücadelenin kapanışını ise duraklama dakikalarında Bertuğ Yıldırım yaptı.

Ergün DEMİR

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.