• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mart 2023 09:56

Esmeray’dan istikrar vurgusu

Esmeray’dan istikrar vurgusu
Kültür Memur-Sen Antalya İl Temsilcisi Esat Esmeray, yaklaşan genel seçimlere dikkat çekerken istikrar vurgusu yaptı.

Kültür Memur-Sen Antalya İl Temsilcisi Esat Esmeray, yaklaşan genel seçimlere dikkat çekerken istikrar vurgusu yaptı.

Türkiye’nin dış güçlerce idare edilmesine izin verilmemesi gerektiğini dile getiren Esmeray, istikrarın sürmesi gerektiğini belirtirken asıl hedefin 2053 olduğunu söyledi. Esmeray, “Türkiye'nin dış politikada güçlü duruşunun hayati önemi, 2023 ve sonrasındaki hatta bütün 21. yüzyılı ihata eden lider ülke hedefleri, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kamilen yerleşmesi, iç ve dış tehditler karşısında Türk milletinin birlik ve bütünlük ihtiyacı, Cumhur İttifakı'nı daha değerli ve gerekli kılıyor” dedi.

Esmeray, Türkiye'nin büyük hedeflerine ulaşmasının yolunun bu hedeflerin feraset ve başarıyla ortaya konulması kadar bunları hayata geçirecek güçlü bir iradenin varlığından ve hepsinden de önemlisi siyasi istikrarın devamından geçtiğini vurguladı.

Türkiye’nin çok partili dönemler ve iç çekişmeler ile kaybedecek zamanı olmadığını dile getiren Esat Esmeray, seçimin yapılacağı 14 Mayıs’a dikkat çekerken “Türkiye'de millet iradesinin sandığa yansıdığı ilk seçim olarak kayıtlara geçen 14 Mayıs 1950 genel seçimleri, 'Yeter söz milletindir' sloganıyla özdeşleşmişti. Önümüzde 73 yıl sonra yine bir 14 Mayıs seçimi vardır ve inanıyoruz ki bir kez daha demokrasi tecelli edecek istikrar sürecektir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esat ESMERAY 15 Mart 2023 12:16

    Gönülde Yer Almak Seçimi Değil Seçmeni Kazanmak En Güzeli Seçmen Oy Vermeden Önce Kime,Neye,Nereye Oy Verdiğini Araştırsın.Lütfen Oy ve Sandığına Sahip Ol.Saygılarımla