• SUR YAPIIIIIII
EĞITIM Haber Girişi : 11 Eylül 2023 12:18

AGD’den hayırseverlere çağrı

AGD’den hayırseverlere çağrı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), yeni eğitim dönemi için ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Dernek, geleneksel olarak düzenlediği kırtasiye yardım kampanyasıyla, eğitim malzemelerine ulaşmakta zorlanan çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, AGD gönüllüleri tarafından yürütülen kampanya kapsamında, kırtasiye malzemeleri ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak. Dernek, özellikle maddi sıkıntılar nedeniyle eğitim malzemelerini temin edemeyen ailelere destek olmayı hedefliyor.

AGD Antalya Şube Başkanı Hakan Ülgen, hayırseverleri yardım yapmaya davet ederken “Eğitim, toplumumuzun en önemli değerlerinden biridir. Ancak maalesef birçok çocuk, ailelerinin maddi zorlukları nedeniyle eğitim malzemelerine ulaşmakta güçlük çekiyor. Biz de bu noktada devreye girerek, bu çocukların eğitimlerine destek olmayı amaçlıyoruz. İçerisi kırtasiye malzemeleri ile dolu olan bir çantamızın bedeli 400 lira. Kırtasiye yardımı sadece çocuklara değil, aynı zamanda onların ailelerine de moral ve motivasyon kaynağı oluyor” dedi.

AGD’nin bu anlamlı kampanyası, ihtiyaç sahibi çocukların eğitimlerine destek olmada sadece bir örnek olarak görülüyor. Toplumun çeşitli kesimlerinden gelen gönüllülerin desteğiyle yürütülen bu tür inisiyatifler, toplum dayanışmasının ve eğitime verilen önemin bir yansıması olarak büyük takdir topluyor.

Kırtasiye yardım kampanyası, önümüzdeki haftalarda İstanbul genelinde çeşitli okullarda gerçekleştirilecek. AGD, daha fazla çocuğa ulaşabilmek için bağışçıların ve gönüllülerin katkılarını bekliyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK