• SUR YAPIIIIIII
EĞITIM Haber Girişi : 04 Eylül 2023 12:42

Turizmciden kırtasiye desteği

Turizmciden kırtasiye desteği

Antalya’nın tanınmış turizmcilerinden Tolga Cömertoğlu yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ekonomik durumu iyi olmayan velilerin yardımına koştu. Yardımseverliği ile de tanınan Cömertoğlu, 400 adet 1000 liralık kırtasiye çeki veriyor.

Tolga Cömertoğlu kırtasiye yardımını yaptığı sosyal medya paylaşımı ile duyururken bugünlere kolay gelmediklerinin de altını çizdi. Cömertoğlu paylaşımında, “Kimse bilmesede olanaksızlıklardan dolayı hayatlarına daha çocuk yaşta sırtında peynir tenekeleri taşıyarak başlayan Rüstem Cömertoğlu’nun ve yine aynı şekilde marangoz olarak başlayan Nebi Barut’un elde edemedikleri eğitimin hasretlerine ve sevdalarına gelsin. Ruhları şad, mekanları cennet olsun…” ifadelerini kullandı.

 

Antalyaspor taraftar derneği olan 07 Gençlik de bir paylaşım yaparken “07 GENÇLİK olarak Tribünlerimizin abisi Tolga CÖMERTOĞLU, değerli eşi Manolya CÖMERTOĞLU ve ablası Nergis CÖMERTOĞLU’nun destekleriyle Geleneksel hale gelen 400 adet 1000 TL değerinde kırtasiye çeki hazırlanmış olup başvuru linki aşağıdadır. http://wa.me/908503057859” ifadelerine yer verildi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK