• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 15 Şubat 2024 15:35

PANDA SAHNE’DE SANAT DOLU BİR HAFTA!

PANDA SAHNE’DE SANAT DOLU BİR HAFTA!

Panda Sahne, birçok kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

Sanatsal çalışmalar, yaratıcı atölyeler, tiyatro gösterilerini bir arada sunan Panda Sahne, dolu dolu programıyla Antalyalı sanatseverleri bekliyor. Antalya, Panda Sahne’nin ev sahipliğinde 12 Şubat haftası seyircisini sanatsal etkinliklerle buluşturacak.

Seyircinin katılımıyla interaktif bir akışta ilerleyen ve oyuncuların seyirciden aldıkları yönergelerle rol aldıkları “Ayan Beyan Doğaçlama” 16 Şubat tarihinde Panda Sahne’de seyircisiyle buluşacak.

17 Şubat akşamı saat 20.00’de; “23. Direklerarası Seyirci Ödülüne” layık görülen, “Büyük Aşıkların Sonuncusu” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşacak. Günümüz yaşamında kadın ve erkek ilişkilerini eleştiren ve kişinin kendini soktuğu çıkmazları farklı açılardan sorgulayan komedi türündeki oyun, izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşatacak.

18 Şubat akşamı saat 20.00’de, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” oyunu Panda Sahne’de seyircilerini ağırlayacak. Birbirlerinden farklı ve bir o kadar da aynı zamanda ve mekânda yaşayan üç kadının yüzleşme ve hesaplaşmalarına izleyicileri de ortak ederek içine alan oyunun oyuncu kadrosunda; Dicle Alkan, Pınar Boyar, Zeynep Hasdal Çolakoğlu’nun yer alıyor. Üç kadının birbirlerinin yaşamına ve kendi yaşamlarına bıraktıkları anlara, anılara doğru bir gidiş. Acının ve gülümsemenin karıştığı, pişmanlıkların, geç kalmışlıklarını, yanlış alınmış kararların, ayrılıkların ve kucaklaşmaların zaman farkı gözetmeden İstanbul’un kalbinde buluşması; İstanbul’un bir ana rahmine dönüşmesi. İstanbul adına da değişen üç zamanın anlatısında buluşmak dileğiyle.

19 Şubat Haftası Panda Sahne’de Neler Var?

 

20 – 21 Şubat saat 20:00- Haydi Karına Koş

22 Şubat saat 20:00- Klasikten Rock Müziğe – Çello, Gitar ve Fagot Konseri

23 Şubat saat 20:00- Taşlara Çarpa Çarpa

24 Şubat saat 20:00- Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin

25 Şubat saat 20:00- Hidayet Tılı Terapistimi Arıyorum