ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 03 Haziran 2024 10:55

‘Pakete kurban ettirmeyeceğiz’

‘Pakete kurban ettirmeyeceğiz’

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Toplu sözleşme kazanımımız olan ve tasarruf tedbirleri ile kaldırılmak istenen servis hizmetinin devam etmesi için başlattığımız mücadelemizi sürdüreceğiz. Çalışanların mesai ücretlerinin tasarruf paketine kurban edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

ZİRVEDEN YENİ ZİRVELERE

Büro Memur-Sen’in genel yetkili sendika olarak 13. yılına girdiğini söyleyen Başkan Hisarkaya, “Son üç yılda, üye sayımızı yüzde 50 artırarak rekorlarımıza yeni rekorlar ekledik.  Her şart ve ortamda sendikal mücadelenin, kazanımların ve güvenin değişmeyen adresi olarak bizi tercih eden ve yetkili sendika olarak bizi yeni zirvelere taşıyan üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.  Bu başarıdaki en büyük pay, elbette teşkilatımıza aittir. Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nun çıktığı tarihten itibaren istikrarlı bir şekilde büyüyen Büro Memur-Sen olarak, ‘Adım Adım Yetkiye’ diyerek başladığımız sendikal mücadelemize bugün, ‘Zirveden Yeni Zirvelere’ sloganıyla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da taleplerinizi kazanıma dönüştürmek, Sorunlarınıza çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Ünal Hisarkaya, “Hiçbir zorluktan yılmayacak, gerek sahada, gerek bürokraside önümüze çıkarılan engellere takılmayacak, sizden aldığımız güçle hepsini aşacağız.  Sözü verilen 3600 ek göstergenin hayata geçmesi, toplu sözleşme ikramiyesinin yeniden kazanıma dönüşmesi için mücadelemize devam edeceğiz.  Toplu sözleşme kazanımımız olan ve tasarruf tedbirleri ile kaldırılmak istenen servis hizmetinin devam etmesi için başlattığımız mücadelemizi sürdüreceğiz. Çalışanların mesai ücretlerinin tasarruf paketine kurban edilmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

HAKLI DAVAMIZDAN GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya ayrıca, “Tasarruf Genelgesi’nde yer alan bu iki konunun iptali için, Danıştay’da dava açan ilk sendikayız. Sizlerden aldığımız güçle, haklı davamızdan geri adım atmayacağız. Bunların yanı sıra, Kurum İdari Kurul Toplantıları, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Toplu Sözleşme Masası’nda sizlerin her sorununu gündeme getirecek, sorunlar çözülene, talepler kazanıma dönüşene kadar mücadele edeceğiz. Biz, büyük bir aileyiz. Büyük aileleri ayakta tutan ise birlik ve beraberliğidir. Biz teşkilatımız ve üyelerimizle birlikte el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içinde sendikal mücadelemize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK