• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 01 Mayıs 2024 12:43

O otele ceza kesildi

O otele ceza kesildi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da "Milliyet Farkı" adı altında  bir otelin fiyat farkı almasına cezanın kesildiğini açıkladı. Bakan Ersoy ilgili otele 54 bin 690 lira ceza kesildiğini duyurdu. Bakan Ersoy ayrıca, vatandaşa da ücret farkının iade edildiğini dile getirdi. 

Türkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi. Antalya'da milliyet farkı nedeniyle fazla ücret tahsil eden otele inceleme yapıldığını açıklayan Ersoy, 54 bin liralık cezanın otele uygulandığını ve fazla ücretin misafire geri iade edildiğini söyledi.

Türkiye'de turizm parlayan yıldız olmaya devam ediyor. Bacasız sanayi olarak adlandırılan turizm gelirlerinde artış devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi.

Antalya'da milliyet farkı adı altında ücret tahsil eden otele inceleme başlatıldığını belirten Bakan Ersoy, ilgili otele 54 bin 690 lira ceza kesildiğini ve vatandaşa parasının iade edildiğini açıkladı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK