• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 13 Mart 2024 11:48

'Korkunun ecele faydası yok'

'Korkunun ecele faydası yok'

Son dönemde İYİ Parti'nin başarısının engellenmesi adına çeşitli oyunların arttığına işaret eden İl Başkanı Karacan, "Gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

KAZANACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK

Son dönemde yaşanan istifalar ile sıkça gündeme gelen İYİ Parti de Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan iddialı konuştu. İYİ Parti'nin Muratpaşa adayının çekilmesi nedeniyle 18 ilçede iddialı olduğunu ve seçimleri kazanacaklarına inandığını söyleyen Karacan, Muratpaşa'da da meclis üyeleri ile birlikte mecliste olacaklarını kaydetti.

AKILLARINI ÇELMEYE ÇALIŞIYORLAR

İYİ Partinin büyük bir potansiyeli olduğunu ve bunun da diğer siyasi partiler tarafından görüldüğünü belirten İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, diğer siyasi partilerin İYİ Parti adaylarının aklını çelmeye çalıştıkları iddiasında bulundu. 

GİDENLERİN YERİ DOLAR

Karacan, "Diğer siyasi partiler İYİ Parti'nin potansiyenini ve gücünde farkındalar ve bu potansiyelden yararlanmak istiyorlar. Zaman zaman bizim belediye başkan adaylarımız ya da meclis üyesi adaylarımıza el atıyorlar. Bazen bunu başaradabiliyorlar. Şu çok iyi bilinmelidir ki İYİ Parti gidenin yerini anında doldurabilecek kapasitede bir siyasi partidir" ifadelerini kullandı.

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

"Biz bayaracağımıza inanıyoruz" diyen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, "Bizim başaracağımızı görenler bunu engellemeye çalışıyor. Ancak korkunun ecele faydası yok. Antalya'da çok iyi neticeler alacağımıza inanıyoruz. Bu inanç ve kararlılıkla çalışıyoruz. İYİ Parti genelde de yerelde de gümbür gümbür geliyor" açıklamasında bulundu.

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİ YOK

Spekülasyonlar ile İYİ Parti'nin güç kaybediyor gibi görünmesi için çabalayanların olduğunu ve bu kaostan beslenmeye çalışanların var olduğunu dile getiren İl Başkanı Karacan, "Bizler başkaları gibi ahbap çavuş ilişkileri ya da başka çıkar ilişkileri içerisine girmiyoruz. Biz İYİ Parti olarak işimize bakıyoruz. İnanıyoruz ki Antalya'da çok iyi bir netice elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK