• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 13 Mart 2024 11:41

ABP'den tam destek

ABP'den tam destek

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, 31 Mart yerel seçimlerine 7 bölgede 38 noktada seçime girdiklerini söylerken Antalya'da aday çıkarmadıklarını kaydetti.

Güçlü oldukları noktalarda aday çıkardıklarını söyleyen Genel Başkan Bedri Yalçın, Antalya'da aday çıkarmadıklarını ancak bazı isimlere destek verdiklerini söyledi. Bedri Yalçın, "Evet Antalya'da seçimlere girmiyoruz ancak siyasi partisine bakmadan Antalya'ya en iyi hizmet edeceğine inandığımız isimlere destek veriyoruz. Onlarla birlikte partimiz sahada çalışıyor" dedi.

KİMLERE DESTEK VERİLİYOR?

Ankara'da CHP adayı Mansur Yavaş'a destek verdiklerini söyleyen Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, "Antalya'da Muratpaşa'da Ümit Uysal'a, Kepez'de CHP adayı Mesut Kocagöz'e destek verirken Alanya'da Cumhur İttifakı adayı Adem Murat Yücel'e destek veriyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ OLAN ANTALYA'NIN KAZANMASI

Türkiye için yeni bir geleceğin mümkün olduğunu ve bu nedenle de Türkiye İttifakı'nı kurduklarını dile getiren Bedri Yalçın, "Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de bir ittifak yapıyoruz. Ancak bu kez siyasi partiler ile değil isimlere destek vererek ittifak yapıyoruz. Bizler için isimlerin yapacağı hizmetlerdir. Bizler için önemli olan Antalya'nın kazanmasıdır. Aynı şekilde diğer illerde de o illerin en iyi hizmeti alması bizim için önemlidir" şeklinde konuştu.

AYRIŞTIRMADAN HİZMET EDENE DESTEK

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, "Biz güzel ülkemizde kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bizleri ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, din, dil, ırk ayrıcalağı yapmayan bir hizmet anlayışını benimsemiş bulunuyoruz. Böyle hizmet edeceğine inandığımız isimlere destek veriyoruz. Geleceğimizi karartacağına inandığımız değil aydınlatarak yol göstereceğine inandığımız isimlere destek veriyoruz" dedi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK