ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 12 Şubat 2024 10:52

Kira yardımı talebi

Kira yardımı talebi

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, hayatın her geçen gün pahalılaştığına işaret ederken Büyükşehir ve Kıdem Tazminatı taleplerini yineledi.

ADALETSİZLİK ORTADAN KALKMALI

3600 Ek Gösterge düzenlemesinin kanunlaşmasının adalet ve eşitliğin bir gereği olarak zorunlu olduğunu söyleyen Hisarkaya ”Kamu çalışanları arasındaki ayrımcılığı gidermek, 3600 Ek Gösterge konusunda oluşmuş adaletsizliği ortadan kaldırmak için tüm teşkilatımızı seferberliğe davet ediyorum.  2024 yılı içerisinde 1. Dereceye gelmiş tüm çalışanlarımızı kapsayacak şekilde 3600 Ek Göstergenin kanunlaşmasını sağlayalım” ifadelerini kullandı.

VERİLEN SÖZ YERİNE GELSİN

1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesi için yaptığı açıklamada Başkan Ünal Hisarkaya, “Söz' ve 'karar' için şimdi harekete geçme zamanı! Toplu Sözleşme teklifimiz ve Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararı olan 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 Ek Gösterge için biran önce yasal düzenleme yapılsın. 3600 Meclis'e gönderilsin, Verilen söz yerine gelsin" şeklinde konuştu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK