• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mart 2024 18:53

KADEM Antalya Temsilciliği, kadınların gününü kutladı

KADEM Antalya Temsilciliği, kadınların gününü kutladı

KADEM Antalya İl Temsilciliği üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Antalya İl Müdürlüğü'nde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Antalya Temsilciliği, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Kepez Sosyal Hizmet Merkezi Kurumunun kadın çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çiçek dağıtarak kutladı. Tek tek kurumun kadın çalışanlarını ziyaret eden KADEM üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ederek çiçek takdim etti.  İl Müdür Yardımcısı Filiz Terkanlıoğlu ve Kepez Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Efsun Şeker de çiçek dağıtımında KADEM üyelerine eşlik etti.

 

Çiçek dağıtımı sonrası KADEM Antalya Temsilcisi Zeynep Jane Kandur ve dernek üyeleri, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen'i ile Kepez Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Efsun Şeker'i, İl Müdür Yardımcısı Filiz Terkanlıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında KADEM'in kadınlara yönelik çalışmaları hakkında bilgi veren Zeynep Jane Kandur, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın kadınlara yönelik çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Kadınlara hem sosyal hayatta hem de iş hayatında destekleyici çalışmalar yapmak istiyoruz. Kurumunuzla birlikte ortak çalışmalar yapmayı çok arzu ederiz" dedi. 

 

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen de KADEM üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sökmen, KADEM'in kurum projelerine vereceği desteklerden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.