• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mart 2024 18:49

Çocuklara trafikte bisiklet dersi

Çocuklara trafikte bisiklet dersi

Trafik Güvenliği Eğitim Timi tarafından mobil bisiklet eğitim aracı ile öğrenci ve öğretmenlere *Trafikte güvenli bisiklet kullanımı*  eğitimleri

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, J.Trafik Güvenliği Eğitim Timi mobil eğitim aracı ve mobil bisiklet eğitim aracı ile Kepez İlçesi Başköy İlk ve ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlere uygulamalı trafikte güvenli bisiklet kullanımı farkındalık eğitimleri verilmiştir. 
Trafik Şube Müdürlüğü emrinde görevli Trafik Güvenliği Eğitim Timi tarafından okul bahçesine hazırlanan özel trafik platformu ve mobil bisiklet eğitim aracı ile çocuklara kask ve bisiklet kullanımı konuları uygulamalı anlatılmıştır. Eğitim sonunda 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Okulda görevli kadın öğretmenler ve kız çocuklarına çiçek hediye edilmiştir. 
 2024-2027 Yılları Cumhurbaşkanlığı Trafik Güvenliği Eylem Planı ve Strateji Belgesi kapsamında incenebilir yol kullanıcılarına eğitimler çerçevesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza trafik bilincini oluşturmak ve kalıcı olması için eğitim faaliyetlerine devam edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.