• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 09 Mart 2024 17:38

Aksu'ya Mühendis Eli Değecek

Aksu'ya Mühendis Eli Değecek

Halkın sadece seçim zamanında değil her zaman yanında olan İYİ Parti Aksu Belediye Başkan adayı Deniz Karataş, "1 Nisan'dan itibaren Aksu'ya mühensi eli değecek ve çok farklı bir Aksu olacak" dedi.

ONLAR ÇÖZEMEDİ BEN ÇÖZERİM

Kendisinin de Akslulu olduğunu ve sorunları bildiğini kaydeden Karataş, "Sorunları yıllardır Aksu'yu yönetenler bilmiyor muydu? Biliyordu. İsa Yıldırım başkanlık yaptı çözdü mü? Çözmedi. Halil Şahin iki dönem belediye başkanlığı yaptı. Sorunları çözdü mü? Bir Şahin'i götürüp diğer Şahin'i getirmeye çalışıyorlar. İktidar partisi olarak şimdiye kadar niye yapmadınız? 1 Nisan'dan sonra bütün sorunları bıraksınlar biz çözeriz Allah'ın izni ile" şeklinde konuştu.

YAPAMIYORSANIZ EHLİNE BIRAKIN

Aksu'da bırakın hak edilen hizmetleri rutin hizmetlerin bile yerine gelmediğini aktaran Deniz Karataş, "Çözeceğiz çözeceğiz dedikleri Macun Deresi sorunu çözüldü mü? Lağım kokmaya devam ediyor. Bunlar asfalt, kaldırım, park yapmayı bile hizmet sanıyorlar ama onları bile beceremiyorlar. Yapamıyorsanız işi ehline bırakacaksınız. Aksulu hemşehrilerimizin teveccühü ile Aksu hizmetin ne olduğunu öğrenecek. Hep birlikte öğreteceğiz" ifadelerini kullandı.

RANT DEĞİL HALK KAZANACAK

"Rantın değil halkın kazanacağı dönemin başlamasına artık sayılı günler kaldı" diyen Deniz Karataş, "Altyapısı olmayan yerleri imara açarak sorunu çözmüyorlar daha büyük sorunların önünü açıyorlar. Bizim dönemimizde önce planlamalar yapılacak sonra imara açılacak. Sosyal konut alanlarından resmi kurum alanlarına kadar hepsinin yeri belli olacak. Bizim dönemimizde göç yolda düzelir mantığı olmayacak" açıklamasında bulundu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK