ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 17 Kasım 2023 15:50

İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ

İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ

İYİ Parti'de istifa furyası devam ediyor. Ardı ardına gelen istifalara Antalya Milletvekili Uğur Poyraz'ın da ekleneceği ileri sürüldü. İstifa gerekçesi olarak ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz haftaki grup toplantısında Poyraz'ı kastederek söylediği sözler olduğu dile getiriliyor.

İSTİFANIN EŞİĞİNE Mİ GELDİ?

Genel Seçimlerde ittifak masasından kalkılması ve yeniden masaya oturulması ile başlayan İYİ Parti'deki deprem giderek büyüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tutarsız davranışlarını bahane göstererek başlayan istifa furyasına İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker de eklendi. İstifa furyasının Antalya'ya sıçrayacağı iddia edilirken İYİ Parti Antalya 1. sıra Milletvekili Uğur Poyraz'ın da istifanın eşiğinde olduğu ileri sürülüyor.

ÜZERİNE ALINACAK DURUM YOK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir süredir sorun yaşadıkları dile getirilen Uğur Poyraz için geçtiğimiz hafta grup toplantısında dile getirilen sözlerin bardağı taşıran son damla olduğu söyleniyor. Uğur Poyraz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aleyhinde ve özel kalemi hakkında konuşmakla eleştiriliyor. Poyraz ise “Beni kastettiğini düşünmüyorum. Üzerine alınacak bir durum yok” ifadelerini kullandı.

HATİPOĞLU'NDA POYRAZ ETKİSİ!

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi olan Poyraz; 2019 - 2023 yılları arasında İYİ Parti Genel Sekreteri olarak görev aldı. Uğur Poyraz; 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İYİ Parti Antalya Milletvekili seçildi. Poyraz'ın da  İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ile aynı yoldan gideceği  dile getiriliyor. 

Haber: Yalçın KÜÇÜK