• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 12 Aralık 2022 10:50

Gençler akın akın AK Partiye geliyor

Gençler akın akın AK Partiye geliyor
Konyaaltı AK Parti Gençlik Kolları ve İlçe Başkanlığı yaptığı çağrı ve davet gençler tarafından karşılık buluyor.

Konyaaltı AK Parti Gençlik Kolları ve İlçe Başkanlığı yaptığı çağrı ve davet gençler tarafından karşılık buluyor.

İlk Oyum AK Partiye, İlk Oyum Recep Tayyip Erdoğan’a’ sloganına gençler büyük ilgi gösteriyor. Konyaaltı İlçe Başkanlığı’’na gelen gençler üye olmak istediklerini belirtiyor ve ilk oyunun adresini üye kayıtları ile adresi gösteriyor.

Mehmet Çetin adlı genç “AK Partili gerek sosyal medyadan gerek görsel yayın yapan TV lerin haberleri, yazılı basın ve diğer tüm mecralardan yaşananları, gelişmeleri yakından takip etmekteyim. İlk kez oy kullanacak olmamdan dolayı büyük heyecan içindeyim. Yaptığım değerlendirmeler sonrası AK Parti tarafından “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Recep Tayyip Erdoğan’a” çağrısına kayıtsız kalmadım hemen üye oldum. Elbette ki ilk oyum AK Partiye ve Recep Tayyip Erdoğan’a olacak” dedi.

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar ise gerek il genelinde gerekse ilçeler bazında partilerine olan teveccühün gençler tarafından gösterilen ilgi ve katılımın memnunluk veren seviyelerde olduğunu söyledi. Bayar, “Gençlik Kollarımızın çok değerli üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri yürüttüğü çalışmalar ve dayanışma takdire şayandır. Konyaaltı AK Parti teşkilatı Türkiye Yüzyılı değer yaklaşımının duyarlılığında büyük bir özveri ile çalışmalarını yürütmektedir” diye konuştu. Öte yandan Gençlik Kolları Başkanı, Ali Çakmak gençlik kolları olarak çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini katılımın her geçen gün arttığını sözlerine ekledi. Katılım töreninde ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.