• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 09 Kasım 2020 15:28

Gelecek Partisi İl Başkanlığı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Gelecek Partisi İl Başkanlığı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı
Atamızın ölümünün 82.yılında O’nu daha fazla ve özlemle andıklarını söyleyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir,

Atamızın ölümünün 82.yılında O’nu daha fazla ve özlemle andıklarını söyleyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz” dedi.

“Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir” diyen Başkan Demir, “Büyük adamlar, kuşaklarının başındadır. Türk Milleti' nin başındaki büyük ve dahi Atatürk, politika ve savaş alanlarında yılmayan büyük ve yurtsever bir insandı. Yine bir 10 Kasım ve sen yoksun. Seni çok özledik be Atam. Sensiz geçen yıllarda boşluğun hiç dolmadı. 10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun” ifadelerini kullandı.

Beytullah Demir, “Bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle sadece kendi milletine değil, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol göstericilik yapan, yapmış olduğu devrimlerle bir ulusun küllerinden yeniden doğmasını sağlayan büyük önder aramızdan ayrılsa da, devrimleri, ilkeleri ve hedefleriyle bize önderlik etmeye, pusulamız olmaya devam etmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu, ülkemizin kurtarıcısı, dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, rahmet ve minnetler anıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.