• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 08 Haziran 2021 11:47

DSP İl Başkanı Özdemir: Geçiş YOK

DSP İl Başkanı Özdemir: Geçiş YOK
18 Haziran’da Antalya’ya gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı isimlere rozet takacağının açıklanmasının ardından gözler DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’ne çevrilmişti.DSP Antalya İl Başkanı Hacer Özdemir ....

Demokratik Sol Parti’den Mart 2019 yerel seçimlerinde Kemer Belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu’nun 18 Haziran’da AK Parti’ye geçeceği iddiaları ayyuka çıktı. DSP Antalya İl Başkanı Hacer Özdemir ise iddiaları yalanladı.

Daha önce CHP’den Göynük Belediye Başkanlığı görevini yürüten Necati Topaloğlu, 2019 yerel seçimleri öncesinde CHP’den aday olamayınca AK Parti saflarına geçmiş ancak bu kez Cumhur İttifakı çerçevesinde başkan adayı MHP’den Yusuf Uras olunca DSP’ye geçmiş ve DSP’den de Kemer Belediye Başkanı seçilmişti.

18 Haziran tarihinde Antalya’da olması beklenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı isimlere rozet takacağı ifade edilmişti. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın rozet takılacağı açıklamasının ardından gözler DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na çevrilmişti. Başkan Topaloğlu ile birlikte birkaç meclis üyesinin daha DSP’den ayrılarak AK Parti saflarına geçeceği dillendiriliyor.

Antalya siyasetindeki rozet söylemlerine karşın DSP Antalya İl Başkanı Hacer Özdemir net bir ifade ile “Öyle bir şey söz konusu değil. Gerek ben gerekse Genel Merkez başkanımız Necati Topaloğlu ile görüştü ve kendisi de böyle bir geçişin söz konusu olmadığını bizlere beyan etti. Necati Topaloğlu DSP’den Belediye Başkanı olarak seçilmiştir ve şu anda da DSP’den Belediye Başkanıdır. Geçiş diye bir şey yok” dedi.


Haber: Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.