• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 09:48

Demirtaş'ın "Siyasi şantaj" paylaşımının sırrı!

Demirtaş'ın

Tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Kimse benim suçsuz yere yattığım hapislik üzerinden siyasi şantaj, kirli hesap yapmasın." paylaşımının sırrı ortaya çıktı. 2. turda kimi destekleyeceği merak konusu olan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde destek için Demirtaş'ın cezaevinde kalması şartını öne sürdüğü ve aynı gün Demirtaş'ın söz konusu paylaşımı yaptığı öğrenildi.    

Yaklaşık 7 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştüğü günün akşamında dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

"KİMSE HAPİSLİĞİM ÜZERİNDEN KİRLİ HESAP YAPMASIN"

Demirtaş paylaşımında "Kimse benim suçsuz yere yattığım hapislik üzerinden siyasi şantaj, kirli hesap yapmasın. Halk özgür değilse benim çıkmamın bir önemi yok. Bin ömrüm olsa hepsini halkım için feda ederim. Moralli olun, dik durun, direnin" ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.