• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 12 Ocak 2024 10:42

Dal: Birlikte çok çalışacağız,

Dal: Birlikte çok çalışacağız,

Adaylığının açıklanmasının ardından Döşemealtı’nda çiçeklerle karşılanan CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, halktan ve partililerden söz istedi: “Hepimiz bundan sonra daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz ve başaracağız.”

CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Eczacı Menderes Dal, Ankara’dan Antalya’ya gelişinde çiçeklerle karşılandı. Döşemealtı ilçe merkezindeki işyerinin önünde gerçekleşen karşılamaya Menderes Dal’ın yakınları, partililer ve Döşemealtı halkı katıldı. Menderes Dal’a sarılarak adaylığını kutlayan partililer ve Döşemealtı halkı, seçim sürecinde kendisine başarı dileklerini ileterek, “Her zaman seninleyiz. Hep birlikte başaracağız. Yolun açık olsun” sözleriyle destek verdi.

‘BU BİR SON DEĞİL, BAŞLANGIÇ’

Bir karşılama programı yapmamalarına rağmen çok sayıda kişinin karşılamaya geldiğini ifade eden Menderes Dal, yaptığı konuşmada, “Karşılama programımız yoktu. Ancak buraya gelmişsiniz. Zahmet ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederiz. Bu bir son değil, bir başlangıç. Partimizin temayüllerinde olan, parti kültüründe olan demokratik bir süreç gerçekleşti. Bu sürecin sonunda 3 aday adayı arkadaşımızdan biz uygun görüldük. Bu bir yarış değildi, kazananı olmayan bir süreçti” dedi.

‘HEPİNİZDEN SÖZ İSTİYORUM’

Esas bundan sonraki sürecin önemine işaret eden CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, sözlerini şöyle sürdürdü: “31 Mart’ta inşallah Döşemealtı Belediyemizi Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında yeniden kazanarak daha nitelikli, daha düzgün, Döşemealtılıları daha mutlu edecek, daha huzurlu kılacak belediyecilik hizmetlerini sunmak istiyoruz. Ben hepinizden şunun sözünü istiyorum. Hepimiz bundan sonra daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz ve başaracağız.”

‘EŞİT VE NİTELİKLİ HİZMET’

Aday adaylığı sürecinde halktan içten sevgi gördüğünü ve yürekten destek aldığını vurgulayan Dal, bundan sonraki süreçte de halkın bu desteğinin süreceğine inandığını belirterek, “Halkımızın bu samimi ilgisi için çok teşekkür ediyorum. Partililerimize, çalışma arkadaşlarımıza, herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçte eşim, kızım ve oğluma da ayrıca teşekkür ediyorum. Herkesin emeği çok ama bu bir başlangıç. Bugün itibariyle başlıyoruz, 31 Mart’a kadar dur durak bilmeden hep birlikte çalışacağız. Tek amacımız var: Eşit ve nitelikli hizmet anlayışıyla tüm Döşemealtı’na iyi şekilde hizmet etmek. Bundan sonra birlik, beraberlik içinde tüm Döşemealtı halkımızı bu sürece dahil ederek, bugüne kadar biriktirmiş olduğumuz o karakteri mahcup etmeden halkımıza layık olmaya çalışacağız” dedi.