• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 12 Ocak 2024 10:39

CHP'DE HESAPLAR ŞAŞTI

CHP'DE HESAPLAR ŞAŞTI

CHP'de Genel Başkan değişiminin etkileri Antalya'da da görüldü. Antalya'da Büyükşehir hariç 4 ilçe başkan adayı daha açıklanmadı.

BÜYÜKŞEHİR 18 OCAK'A KALDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmazken Muratpaşa, Demre, Gazipaşa ve Korkuteli Belediye Başkan adayları da açıklanmadı.  En çok merak edilen sorulardan biri, CHP’nin Antalya’da mevcut Başkan Muhittin Böcek’i yeniden aday gösterip göstermeyeceğiydi. PM toplantısından sonra yapılan açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmadı.

DEM PARTİ Mİ İSTEMİYOR?

Parti sözcüsü Deniz Yücel, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Antalya'nın bir kısım merkez ilçeleriyle birlikte değerlendirilecek olduğundan bugün, PM’mizde gündeme alınmadı. Önümüzdeki günlerde, önümüzdeki hafta yapacağımız PM toplantımızda gündeme geleceğini düşünüyorum. Bunun başka bir sebebi yok” dedi. Muhittin Böcek ismine DEM Parti'nin karşı çıktığı ileri sürüldü.

KONYAALTI ADAYI ŞAŞIRTTI

CHP Parti Meclisi, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yarışa girecek yeni adayları açıkladı. Açıklama sonrasında Antalya'da şok yaşandı. Özellikle Konyaaltı'ndaki değişim Antalya'da şaşkınlığa neden olurken Döşemealtı'ndaki değişim şaşırtmadı. Kumluca'da mevcut başkan ile devam edilmesi de yine şaşırtan bir durum olurken Kepez'de ve Aksu'da beklenen oldu. Serik'te ise Kadir Kumbul şaşırtan bir başka isim oldu.

KEPEZ, DÖŞEMEALTI VE AKSU...

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile devam etmeme kararı alan CHP Parti Meclisi Cem Kotan'ı Konyaaltı'na aday gösterdi. Kepez'de Mesut Kocagöz, Kumluca'da Mustafa Köleoğlu, Finike'de Mustafa Geyikçi, Elmalı'da Halil Öztürk, Kemer'de ise Necati Topaloğlu aday olarak açıklandı. CHP'nin Aksu adayı da beklendiği gibi İsa Yıldırım oldu. Manavgat'ta ise aday olmak istemeyen Şükrü Sözen'in yerine Niyazi Nefi Kara aday oldu.

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK