• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2023 16:40

Cafer Ünal, Milletvekili Adaylığını açıkladı

Cafer Ünal, Milletvekili Adaylığını açıkladı
Manavgatlı Eğitimci Cafer Ünal, İyi Parti Manavgat İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Ünal, “Bundan sonra da bu mücadele sonuna kadar devam edecek. Buna devam edecek cesur kadroyu da kimse

Manavgatlı Eğitimci Cafer Ünal, İyi Parti Manavgat İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Ünal, “Bundan sonra da bu mücadele sonuna kadar devam edecek. Buna devam edecek cesur kadroyu da kimse dışarda aramasın. Çünkü o kadrolar burada” diye konuştu.

 

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği toplantı ile 14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimlerde 28. Dönem Antalya Milletvekili Adaylığını açıklayan Cafer Ünal, “Bundan sonra da bu mücadele sonuna kadar devam edecek. Buna devam edecek cesur kadroyu da kimse dışarda aramasın. Çünkü o kadrolar burada” dedi. Programa Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, Antalya İl Teşkilat Eski Başkanı Bülent Erol, Antalya Siyasi İşler Eski Başkanı Sedat Odabaş, Manavgat Kurucu İlçe Eski Başkanı ve 28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Hatice Avcı, Antalya Yerel Yönetimler Eski Başkanı Kazım Yılmaz, Muratpaşa İlçe Eski Başkanı Semih Tayfur, Kepez İlçe Eski Başkanı Mazlum Yücel, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Ufuk Çiftçi, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, partililer ve çok sayıda Manavgatlılar katıldı.

Genel Başkan Sayın Meral Akşener’in liderliğinde 14 Mayıs’tak seçimlerde 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerde İyi Partimizin Antalya milletvekilliği için aday olduğunu belirten Cafer Ünal, “2016’daki o zorlu ve çileli günlerden itibaren, partimizin il ve ilçe kuruluşlarının oluşumundan, üye yazımlarına kadar partimizi iktidara taşımak için üzerime düşenin en iyisini yaptığıma, bu salonda bulunan pek çok arkadaşım şahittir.

Bundan sonra da insanımızın, dava arkadaşlarımın sesi olabilmek için, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel nitelikleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda milletimizin birliği, dirliği, refahı ve huzuru için Antalyamızı ve sizleri Meclis’te temsil etmeye talibim.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinde Birlik ve beraberlik olunca neler başarabileceğimizi herkese gösterdik. Bu sürecin kahramanları aslında sizlersiniz.

Popülist vaatler, sadece maddi çıkar ilişkileri için söylenen sözleri 22 yıldır AKP’nin bize dayatmadı mı? Biz daha farklı bir yol izlemek için buradayız. Türkiye’nin eski alışkanlıklarını değiştirmenin ve cesur yenilikçi adımların zamanı geldi. Bizler devleti yönetmeye talibiz.

Bu yüzden İYİ Parti var. Bundan sonra da bu mücadele sonuna kadar devam edecek. Buna devam edecek cesur kadroyu da kimse dışarda aramasın. Çünkü o kadrolar burada” diye konuştu.

CAFER ÜNAL KİMDİR?

1964 yılında Manavgat Aksaz Köyü’nde yedi çocuklu çiftçi bir ailenin altıncı çocuğu olarak dünyaya geldi.

İlkokulu Aksak İlkokulu’nda, ortaokulu Manavgat İmam Hatip Ortaokulu’nda, liseyi Alanya Lisesi’nde tamamlayan Cafer Ünal, 1990 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ni bitirdi.

Eğitimci olarak ilk görev yeri Adıyaman Atatürk Lisesi ve Gazi Ortaokulu’nda görev yaptıktan sonra 1995 yılından beri Manavgat’ın çeşitli eğitim kurumlarında eğitimci olarak Manavgat’a hizmet etmektedir.

1990 yılında Mukaddes Ünal ile hayatını birleştiren Cafer Ünal, Miraç ve Melis adında iki kız babasıdır. Cafer Ünal, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölüm Başkanlığı, Okul Başkanlığı, Adıyaman Eğitim Masası Yöneticiliği, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Manavgat Şube Başkanlığı, Türkiye Kamu Sendikası’na bağlı Türk Eğitim Sendikası’nda Antalya 2 Nolu Şue yöneticiliği gibi pek çok Ülkücü Milliyetçi kuruluşta görev yaptı. 2018 milletvekili seçimlerinde İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı olan Cafer Ünal, 2023 milletvekili seçimlerinde İyi Parti Antalya Milletvekilliği için aday adayıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.