• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 04 Nisan 2024 11:38

Bayramlıkları sizden olsun

Bayramlıkları sizden olsun

Bugüne kadar yüz binlerce yetimi yeni elbiselerle sevindirilmesine aracılık eden İHH geçtiğimiz sene de Ramazan Bayramı'nda 58 bin 748 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun yüzü yeni bayramlık kıyafetiyle gülmesine vesile oldu.

Yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla hayırseverlere çağrıda bulunan Antalya İHH Başkanı Mehmet Yıldırım, "Dünyadaki kriz bölgelerinde ve ülkemizde yolumuzu gözleyenler var. Bu Ramazan bizi bekleyen ihtiyaç sahiplerine birlikte ulaşacağız. Gelin, Ramazan’da iyiliği paylaşalım, kardeşliği ve bereketi yeryüzüne yayalım" dedi.

"Güzel bir bayramlık hangi çocuğu sevindirmez ki?" diye soran Mehmet Yıldırım, "Bayram sabahları çocukların iple çektiği zamanlardır. Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayram heyecanını birlikte yaşatabiliriz. İHH, yaklaşan bayram için gerekli tüm hazırlıklarını tamamlıyor. Vakfımız, bu yıl bayram için belirlediği ülkelerde ve Türkiye’de yetimleri unutmayarak, bayramı mutlu karşılamalarına vesile oluyor" şeklinde konuştu.

Mehmet Yıldırım, "Dünyada yardım çalışmaları yapan ekiplerimizin gittikleri ülke ve bölgelerde her yıl olduğu gibi yine önceliği yetimler oldu. Vakfımız, yetim çocukların bayrama mutlu girmeleri ve bir nebze olsun yetimliklerini unutmaları için dünya genelinde binlerce yetimin bayrama yeni kıyafetlerle girmelerini hedefliyor. Bu hedefle dünyadaki yardım faaliyetleri sürürken Türkiye’de de sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi hız kesmeden devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

İHH ekipleri ve gönüllülerimizden oluşan ekiplerimiz Ramazan’da yetim ve yardıma muhtaç çocuğa bayrama bayramlık sevinciyle girebilmesine vesile olmak için çalıştıklarını dile getiren Antalya İHH Başkanı Mehmet Yıldırım, bu çerçevede hayırseverlerin desteğinin önemine vurgu yaptı.

"Siz de bir bayramlık hediye ederek onları sevindirebilirsiniz" çağrımızı kulak veren ve bu faaliyete bağışlarıyla katkıda bulunacak bağışçıların minik yetimlerden bol bol dua alacağının unutulmaması gerektiğini söyleyen Başkan Yıldırım, "

Bu Ramazan da 750 TL ile bir yetime bayramlık elbise hediye edebilir veya dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz. Gelin, yeni bir elbiseyle onlarca yetime bayramın heyecanını birlikte yaşatalım. SMS bağışı yapmak için BAYRAMLIK yazıp 3072'ye göndererek 30 TL bağışlayabilirsiniz" çağrısında bulundu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK