ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 04 Nisan 2024 11:36

AK Parti sessizliğini bozdu

AK Parti sessizliğini bozdu

31 Mart yerel seçimleri sonrasında adeta sessizliğe bürünen AK Parti'de İl Başkanı Ali Çetin ve Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer sessizliğini bozdu. Sümer'in DEM Parti vurgusu dikkat çekti.

SARDIKTAN ÇIKAN SONUCA SAYGILIYIZ

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, "31 Mart günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimini geride bıraktık. AK Parti olarak Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi düsturuyla bizler her zaman sandıktan çıkan sonuca saygı duymuş, milletin iradesi dışındaki bir iradeyi kabul etmeyen bir anlayışa sahibiz. Bu doğrultuda gerek ülkemizde gerekse Antalya'mızda seçim sonuçlarının milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

VAATLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Başkan Çetin, "Antalyalı hemşehrilerimizin takdiri sonucu yerelde 5 yıl boyunca muhalefet görevini üstleneceğiz. İktidar partisinin mensupları olarak sevdamız Antalya'mızın gelişmesi, ülkemizin ve dünyanın parlayan yıldızı olması için de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü gayreti göstereceğiz. Antalya'nın yararına olan atılımların destekçisi, yerel düzeyde verilen vaatlerin takipçisi olacağız" ifadelerine yer verdi.

Teşkilata teşekkür eden AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, "Bu süreçte büyük fedakarlık gösteren teşkilatımızın tüm mensuplarına, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşehrilerimize, bizlere oy veren Antalyalı hemşehrilerimize teşekkür ederim. Birkez daha Antalyalı hemşehrilerimizin sandıkta vermiş olduğu kararın Antalya'mıza ve ilçelerine hayırlı olmasını diliyorum. Mazlum coğrafyaların umudu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye anlayışı ile gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

RIZA SÜMER'DEN DEM PARTİ VURGUSU

"Hangi partiye oy verirse versin, sandıklara giderek Milli İradenin gereğini yapan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diyen Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, "Kepez’imizin sokaklarını karış karış gezerek, Kepezli hemşehrilerimizin gönüllerine dokunarak, hiç kimseyi ötekileştirmeden, çevremizi ve halkımızı rahatsız etmeden seçim kampanyamızı geride bıraktık.Seçimlerin sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesi için görev yapan tüm görevlilere şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Rıza Sümer, "Bize destek veren, bize gönlünü açan, bizi bağrına basan Kepezli hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyorum...Sahada omuz omuza çalıştığımız değerli yol arkadaşlarıma, ilçe başkanımıza, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza, ilçe yönetimimize, teşkilatlarımızın tüm kademelerinde görev yapan kıymetli kardeşlerime teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, DEM Parti'nin CHP'ye destek verdiğini ima ederken, "Biz seferden sorumluyuz zaferden değil... Zafer varsa zaferin, yenilgi varsa yenilginin sorumluluğunu taşırız. Her dem yeniden doğarız bizden kim usanası...Seçim sonuçları, Kepezimiz için, Antalya’mız için, ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK