• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2023 12:11

Başkan Karacan: “Birlikte kazanacağız”

Başkan Karacan: “Birlikte kazanacağız”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Her alanda güçlü bir Türkiyeiçin liyakatin esas alındığı bir ülke için sandıktan zaferle çıkmalıyız.İnanıntarih yazacağız, birlikte kazanacağız” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Her alanda güçlü bir Türkiyeiçin liyakatin esas alındığı bir ülke için sandıktan zaferle çıkmalıyız.İnanıntarih yazacağız, birlikte kazanacağız” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından teşkilatlara yönelik ziyaret programları tüm hızıyla sürüyor. Aksu, Manavgat, Elmalı, Korkuteli, Kumluca, Finike ilçe başkanlıklarının ardından Gazipaşa, Alanya ve Serik teşkilatlarıda ziyaret edildi. Ziyaret programlarında İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Gözgörü, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur ile yönetim kurulları tarafından partiye katılımı sağlanan yeni üyelere rozetleri takılırken, mahalle başkanlarına da çalışmalarından ötürü teşekkür belgeleri takdim edildi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile parti yönetim kurulu ve divan kurulu üyelerinden oluşan heyetin ilk durağı Gazipaşa teşkilatı oldu. İlçe teşkilatının tam kadro katılım sağladığı programda Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da yer aldı. İYİ Parti heyeti Gazipaşa’nın ardından Alanya ve Serik ilçelerinde de teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

“İTTİFAKIMIZ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Gazipaşa, Alanya ve Serik teşkilatlarında partililerle bir araya gelen İYİ Parti İl Başkanı Karacan, 6’lı Masa’da sorunların geride kaldığına dikkat çekti ve 2023 seçimlerine yönelik çalışmalara emin adımlarla devam edildiğini dile getirdi. Başkan Karacan, “İttifakımız 14 Mayıs’ta 20 yıllık enkazı kaldırmak için çalışmalarını birlik-beraberlik içinde sürdürmektedir. İttifakımız güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.Kimse bu durumun aksini beklemesin. 14 Mayıs, Millet İttifakı’nın ve tüm Türkiye’nin bayramı olacaktır. Seçim günü gelip, sandıklar vatandaşlarımızın önüne koyulduğunda,  ‘Millet İttifakı dağıldı’ diyenlere gereken cevap, atılacak oylarla en iyi şekilde verilecektir” diye konuştu.

“TARİH YAZACAĞIZ, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Seçime sayılı günler kaldığının altını çizen Başkan Karacan, “Cumhuriyet’in 100’üncü yılına gelen bir seçim var ve bu seçimleri kazanmak zorundayız. Kalan günleri çok iyi değerlendirmeli ve sahada tüm gücümüzle var olmalıyız. Her alanda güçlü bir Türkiye’nin inşası için, liyakatin esas alındığı bir ülke için sandıktan zaferle çıkmalıyız. İnanın ‘Tarih yazacağız, birlikte kazanacağız’ ve başaracağız. 14 Mayıs’ta sandıktan çıkan sonuç, tüm vatandaşlarımız için ‘İYİ’ olacaktır, güzel olacaktır. Yapmamız gereken tek şey sandıklarımıza sahip çıkmaktır. Sandık başlarında yer alacak tüm arkadaşlarımız çok dikkatli olmalı. Vatandaşlarımız artık Türkiye’yi kimlerin daha ‘İYİ’ bir noktaya taşıyacağının farkındadır” dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.