• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 09 Haziran 2023 00:09

Başkan Furkan Bedir’in Mutlu Günü

Başkan Furkan Bedir’in Mutlu Günü

Zafer Partisi Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Furkan Bedir, A milli takım muay thai sporcusu Sümeyye Özen Bedir ile olan evliliğinden büyük bir sevinç yaşadı. Çiftin dünyaya gelen kızlarına Melin ismi verildi ve Furkan Bedir, baba olmanın heyecanını taşıyor. Bu mutlu haber, Zafer Partisi Kadroları tarafından büyük bir sevgi ve destekle karşılandı.

 

Antalya Zafer Partisi İl Başkanı Mert Özmutlu, Antalya İl Teşkilat Başkanı Musa Demeşoğlu, geçmiş dönem Antalya Zafer Partisi Milletvekili Adayları, Prof. Dr. Kemal Karabağ, Op. Dr. Volkan Yurtman, Zafer Partisi Akdeniz Bölge Başkanı Emrah Kurhan ve İş İnsanı, Zafer Partisi Önceki Dönem İl Başkanı Yaşar Kökçe, Furkan Bedir'i arayarak tebriklerini iletti. Parti üyeleri, Furkan Bedir'in baba olmasıyla birlikte ailenin mutluluğuna ortak olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

 

Furkan Bedir'in liderlik ettiği Antalya Muratpaşa İlçe Teşkilatı, büyük bir aile olarak birlik ve dayanışmayı önemseyen Zafer Partisi'nin güçlü temsilcilerinden biri oldu. Parti üyeleri, Furkan Bedir ve eşinin mutluluğuna ortak olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

 

Furkan Bedir ve Sümeyye Özen Bedir çifti, bu güzel haberle birlikte hem ailelerini hem de Zafer Partisi camiasını sevince boğdu. Melin bebeğin sağlıkla büyümesi ve çiftin mutluluğunun daim olması temennisiyle, Zafer Partisi'nin bir çok üyesi onlara en içten tebriklerini iletti.