• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 19 Nisan 2024 14:48

Bahar’dan destek istediler

Bahar’dan destek istediler

Antalya Yapı Malzemeleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANTSİAD) yeni seçilen Yönetim Kurulu göreve geldikten sonra protokol ziyaretlerine başladı. ANTSİAD yönetimi ilk ziyaretini Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’e yaptı. Ziyarete ANTSİAD Başkanı İlhan Kurtar, Başkan Yardımcısı Uğur Akpınar, Mali Yönetmen Ahmet Bilgiç, Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Ayan Özben, Ender Kuzucu ve Sadık Sercan Önaçan katıldı.

ANTSİAD Yönetimi ikinci protokol ziyaretini ise Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Balar’a gerçekleştirdi. Ziyarete; ANTSİAD Başkanı İlhan Kurtar, Başkan Yardımcısı Uğur Akpınar, Mali Yönetmen Ahmet Bilgiç, Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Ayan Özben, Ender Kuzucu ve Sadık Sercan Önaçan katıldı.

 

ANTSİAD Başkanı İlhan Kurtar 2004 yılında kurulan Derneğin 2024 yılında yeni vizyonuyla, Antalya yapı sektöründeki tüm bileşenleri tek çatı altında toplayarak sektör paydaşlarının ihtiyaçlarının ve ticari iş birliklerinin arttırılması, depolama, lojistik ve satış kanallarında vizyoner projeler geliştirmek hedefinde olduğunu dile getirdi. Başkan İlhan Kurtar, ATSO Başkanı Ali Bahar’dan, yapı fuarının Antalya’ya tekrar kazandırılması, ANTSİAD’ın kurucu üyesi olduğu kısa adı TİMFED olan Türkiye İnşaat Malzemecileri Federasyonu ile birlikte 2025 Türkiye Yapı Malzemeleri Zirvesini Antalya’da yapmak istediklerini belirtti ve destek istedi.

ATSO Başkanı Ali Bahar ise ANTSİAD ile yapı sektörünün ihtiyaçları konusunda başta yapı fuarı ve TİMFED Türkiye Yapı Zirvesi olmak üzere ortak projeler geliştirilmesi konusunda iş birliğine hazır olduklarını bildirdi. Ziyarette Başkan İlhan Kurtar, Ali Bahar’a günün anısına seramik vazo hediye etti.