• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 17 Mart 2023 17:11

ARAS KARGO BIKTIRDI

ARAS KARGO BIKTIRDI
Antalya’da işyeri bulunan C.D. isimli otomobil tamircisi Kahramanmaraş’tan araba motoru siparişi verdi. 10 Mart tarihinde kendisine teslim edileceği ifade edilen kargo 17 Mart tarihinde de gelmeyince isyan etti.

Antalya’da işyeri bulunan C.D. isimli otomobil tamircisi Kahramanmaraş’tan araba motoru siparişi verdi. 10 Mart tarihinde kendisine teslim edileceği ifade edilen kargo 17 Mart tarihinde de gelmeyince isyan etti.

Kargonun deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’tan yola çıktığını sonrasında kargonun Gaziantep’e gittiğini oradan da Afyonkarahisar’a gittiğini söyleyen C.D. “Siparişi verdiğimiz yer Kahramanmaraş’ta bir işletmeydi. Kargoyu gönderdiğini söyledi ve bize kargo takip numarasını attı. Bizler parçanın parasını ödedik. İki üç gün içerisinde elimizde olacağı söylendi. Üç gün geçti gelmedi. Karşı tarafı aradık o da kargoyu gönderdiğini söyledi. Zaman zaman da görüştük ve kendisi de kargoya giderek kargonun nerede olduğu hakkında bilgi verdi. Bizler de kargoyu beklemeye devam ettik. Ama kargomuz yine gelmedi” ifadelerini kullandı.

Kargonun kendisine ulaşmaması nedeniyle endişelendiğini kaydeden C.D. “Kargomun Afyonkarahisar’dan Antalya’ya doğru yola çıktığını öğrenince ertesi gün tarafımıza ulaşacağını düşündük. Ancak yine gelmedi. Bunun üzerine Aras kargonun iletişim numarasını arayarak kargomun nerede olduğunu sordum. Kargomun Antalya’da Yaşar Şubesi’nde araçtan inişinin beklendiğini kaydettiler. İlgili şubenin sonu 1023 ile biten telefonu ve diğer iki hattını defalarca aramama karşın telefonlara bakan olmadı. Ya kimse bakmıyor ya da müşteri temsilcisi meşgul denilip telefon yüzümüze kapanıyordu” açıklamasında bulundu.

Kargonun ilk olarak Kahramanmaraş Aras Kargo şubesinden yaklaşık 10 gün geçmesine karşın kargosunun gelmediğini dile getiren C.D. “Telefonlara da kimse bakmayınca haritadan bakarak Altınova’da bulunan Aras Kargo Yaşar Şubesi’ne gittim. Oradaki bayan da henüz araçtan inmediğini söyledi. Ben de Aras Kargo’nun 444 2 552 numaralı telefonunu aradığımı ve kargonun bir gün öncesinden kendilerinde göründüğünü söyledim. Takip numarasını sordu ve ben de 3044593910773 nolu takip numarasını kendisine ilettim. Bunun üzerine görevli depoya gitti ve kargomun depoda olduğunu kendimin de kargoya bakabileceğimi söyledi. Ben de depoya gittim ve kargomun orada olduğunu gördüm. Kargomun neden gelmediğini sorduğumda ise uygun araç olmadığını söylediler. Bu olay 16 Mart 2023 Perşembe günü saat 17.00 sularında gerçekleşti. Kargomun bana ne zaman ulaştırılacağını sorduğumda ise tarih veremediklerini söylediler. Ben de kargomun tarafıma ulaştırılmasını istedim. Bu kez görevli biz şikayet merci değiliz. Uygun araç olduğunda kargonuz gelecektir şeklinde cevap verdi” şeklinde konuştu.

Twetter üzerinden de şikayetini Aras Kargo destek hattı ile paylaştığını daha öncesinde de defalarca kargonun aciliyeti ile ilgili not düşürdüğü kaydeden C.D. “444 2 552 numarayı her aradığımda kargonun aciliyeti için not düşelim diyorlar ama kimse sanırım bunu dikkate almıyor. Twetter üzerinden de iletişim için irtibat numarası istediler ama arama tenezzülünde dahi bulunmadılar. Kargomun içerisindeki araba motoru zarar gördü ise bunun zararını kim ödeyecek? Kargom teslim edilemediği için araç tamir edilemedi ve araç kiralamak zorunda kalarak ekonomik olarak da zarara uğradım. Cuma günü saat 16,27’de de yine 444 2 552 numaralı müşteri hizmetlerini aradığımda kargomun halen Yaşar Şubesi’ne teslim için yolda olduğunu söylediler. Nasıl bir iş yapıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum. Yaşar Şubesi’ne gitmek için yolda diyorlar. Ben Perşembe günü kargomu şubenin deposunda zaten gördüm. Bunlar nasıl iş yapıyor anlamakta zorluk çekiyorum. Beceremiyorlarsa kapıya kilit vurup kapatıp gitsinler. Böyle rezalet görülmedi” ifadelerine yer verdi.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.