• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 24 Kasım 2022 10:27

Zafer Partisi’nden emekli subaylara ziyaret

Zafer Partisi’nden emekli subaylara ziyaret
Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak , Türkiye Emekli Subaylar Derneği Antalya Şubesi’ne (TESUD) ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Yaşar Kökçe , Muratpaşa İlçe Başkanı Furkan Bedir ve Muratpaşa ilçe yönetimi ye

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak , Türkiye Emekli Subaylar Derneği Antalya Şubesi’ne  (TESUD) ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Yaşar Kökçe , Muratpaşa İlçe Başkanı Furkan Bedir ve Muratpaşa ilçe yönetimi yer aldı.

Dernek başkanı Emekli Albay Mehmet Güneş ERGUNSU ve yönetiminin yer aldığı ziyarette, dernek faaliyetleri , güncel siyaset ve gündelik hayat adına sohbetler gerçekleştirildi. Askerlik mesleğine uzun yıllarca emek veren, şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin değerli emektar komutanları ile bir araya gelip sohbet gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirten Zafer Partisi İl Başkanı Yaşar Kökçe ‘’Zafer Partisi olarak STK ve Derneklere ziyaretleri sıklaştırdık. Bu bağlamda Türkiye Emekli Subaylar Derneği de bizler için önemli bir adımdı. Burada yer alan ve bizleri misafir eden değerli emektar komutanlarımızla istişarede bulunmak bizleri ziyadesiyle memnun etti.’’ Şeklinde konuştu.

Muratpaşa İlçe Başkanı Furkan Bedir ise ‘’Devletimize ve milletimize uzun yıllar boyunca vatanımızın farklı noktalarında hizmet etmiş , değerli komutanlarımızla bir araya gelip , fikir alışverişinde bulunmak, onları ziyaret edip , sohbetlerine katılmak bizler için çok önemliydi. Bu ziyaret vesilesi ile aziz vatanımıza hizmet etmiş, gazilerimize sağlık ve sıhhat ebediyete intikal eden şehitlerimize de rahmet diliyorum. Bizleri en güzel şekilde misafir eden değerli Emekli Albay Mehmet Güneş Ergunsu komutanım ve yönetimine de misafir perverlikleri için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Başkan Yaşar Kökçe ve Furkan Bedir ilerleyen süreçlerde il ve ilçe yönetimleri olarak STK ve Dernek ziyaretlerini sıklaştıracaklarını dile getirdi.