• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 21 Mart 2024 16:19

Yıldız'ın yıldızı parlayacak

Yıldız'ın yıldızı parlayacak

Yerel seçimlerde belediye başkan adayları kadar muhtar adayları da büyük bir gayret ile çalışıyor. Yıldız Mahallesi Muhtar adayı Sema Ebiloğlu, "Yıldız Mahallesi'nin sönen yıldızını yeniden parlatacağız" dedi.

 Yıldız Mahallesini örnek bir mahalle yapmak için çalışacaklarını söyleyen Ebiloğlu, mahallenin alt yapısından üst yapısına, parkından elektrik direklerine kadar pekçok sorunu bildiklerini dile getirdi ve "Sorunlar belli ama sorunların çözümü noktasında aracılık edecek olan kişi yok. Bizler üzerimize düşenden fazlasını yaparak mahallemizin sorunlarını tek tek çözecek ve örnek bir mahalle haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli olarak irtibat halinde olacaklarının altını çizen Yıldız Mahallesi Muhtar adayı Sema Ebiloğlu, bir yandan sorunları çözerken diğer yandan vatandaşlarımız ile yan daire komşumuz gibi yakın ilişkiler içerisinde olacağız. Sürekli olarak onlarla birlikte olacağız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" şeklinde konuştu.

VATANDAŞA EVRAK BİLGİSİ

Mahallelerde en fazla sorun olan konuların başında vatandaşa gelen dava ya da trafik cezası gibi evrakların ulaşmaması olduğunu kaydeden Sema Ebiloğlu, vatandaşa gelen herhangi bir evrak durumunda evrakın muhatabının telefon ile aranarak ve watsaptan da hatırlatılarak konu hakkında bilgilendirileceğini söyledi.

HAYVAN PARKI GELECEK

Hayvan dostların da unutulmayacağının altını çizen Yıldız Mahallesi Muhtar adayı Sema Ebiloğlu, ilgili kurum ve kuruluşlar ile irtibata geçilerek bir hayvan parkı kurulmasını sağlamak istediklerini dile getirdi.

MUHTAR HATTI KURULACAK

Sema Ebiloğlu, mahalleye kadın elinin değdiğinin belli olması açısından da zaman zaman yine ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek yıkanması noktasında girişimleri olacağını belirtti. Ebiloğlu, kuracakları muhtarlık hattı ile mahalle sakinlerinin her türlü soru, görüş ve önerilerine cevap vermeye çalışacaklarını söyledi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK