• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 14 Mart 2024 11:25

Yıldız'a kadın eli değecek

Yıldız'a kadın eli değecek

Yıldız Mahallesi Muhtar adayı Sema Ebiloğlu, mahalledeki tek kadın muhtar adayı olarak 31 mart yerel seçimlerine iddialı hazırlanıyor.

Gezmedik bina, girilmedik ev bırakmayan Sema Ebiloğlu, "Muhtar demek sadece oturmak ve muhtarlık binasının açık olması demek değildir. Muhtar demek sorunları çözmek demektir. Muhtar demek vatandaşların iyi gününde de kötü gününde de onların yanında olmaktır" dedi.

2019 Yerel seçimlerinde de aday olan ancak az bir farkla ikinci olan Yıldız Mahallesi Muhtar Adayı Sema Ebiloğlu, “Bu kez kazanacağımıza eminiz çünkü mahalle halkıma güveniyorum. Kimse merak etmesin Yıldız Mahallesi’ne kadın eli değicek ve herkes hizmeti görecek” ifadesini kullandı.

5 Erkek muhtar adayına karşı yarışacak olan Sema Ebiloğlu, çevreden çok iyi tepkiler aldığını söylerken "Sokak sokak, cadde cadde ilçeyi geziyorum. Bir kadın kadına daha kolay kendini izah edebilir, daha kolay içini açabilir. Bu nedenle bir muhtarın kadın olmasını çok önemsiyorum. Ben sadece muhtarlıkta değil, bütün kadınların her alanda daha başarılı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK