ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 24 Ocak 2024 11:28

Yeniden Refah adayını açıkladı

Yeniden Refah adayını açıkladı

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partiler de adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Konyaaltı Belediye Başkan adayı olarak Erol Albayrak'ı aday gösterdi.

Yeniden Refah Partisi, önümüzdeki seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanırken, partinin adaylarını tanıttı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin seçim kampanyasını güçlendirecek bir ekip ve projelerle seçmene seslenmeye hazır olduklarını belirtti.

Seçimlere girmeye hak kazanan siyasi partiler arasında bulunan Yeniden Refah Partisi'nde Konyaaltı Belediye Başkan adayı olarak Erol Albayrak açıklanırken diğer ilçelerde aday çıkartılıp çıkartılmayacağı ve Büyükşehir'de aday çıkartıp çıkarmayacakları merak ediliyor.

 EROL ALBAYRAK Özgeçmiş
Turizimci, İleri derece Rusça bilmektedir.
1982 yılında Karabük'te doğdu. İlk okulu Bartın'ın Ulus ilçesinde, orta ve liseyi Karabük Anadolu İHL de 1999'da bitirdi. Ankara Üniversitesi Turizm Rehberliği önlisans bölümünü 1 yıl İngilizce hazırlık dahil 2005 yılında, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler lisans bölümünü 2015 yılında bitirdi. Halen Internatinal Dublin Üniversity'de Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler dalında Yüksek Lisans ve Doktora yapmaktadır. Evli ve 2 kız babasıdır.

Haber: Yalçın KÜÇÜK