• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 06 Şubat 2023 14:21

''Yardım, yardım! Lütfen, insanlar çok kötü! Allah rızası için...''

''Yardım, yardım! Lütfen, insanlar çok kötü! Allah rızası için...''
Volkan Demirel, deprem sonrası canlı yayın açarak yardım istedi! ''Yardım, yardım! Lütfen, insanlar çok kötü! Allah rızası için...''

Son dakika: Volkan Demirel, deprem sonrası canlı yayın açarak yardım istedi! ''Yardım, yardım! Lütfen, insanlar çok kötü! Allah rızası için...''

Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana ve çok sayıda ilde hissedilen depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Mersin ve Kahramanmaraş'ta yıkılan binaların olduğu depremin büyüklüğünü AFAD 7.7 olarak duyurdu ve arama kurtarma çalışmaları hasar gören tüm illerde başladı.

Volkan Demirel canlı yayın açarak yardım istedi. Hatay'da durumun çok kötü olduğunu ifade eden Volkan Demirel, yetkililere seslendi.

VOLKAN DEMİREL'İN YARDIMCISI ENKAZ ALTINDAYDI

Volkan Demirel'in yardımcısı Ekrem Ekşioğlu'nun da enkaz altında olduğu bilgisi verilmişti. Ekiplerin yoğun çabasının ardından enkaz altından çıkarılan Ekrem Ekşioğlu hastaneye kaldırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.