• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 05 Eylül 2022 12:17

Vali Yazıcı’dan Kepez Belediyespor’a ziyaret

Vali Yazıcı’dan Kepez Belediyespor’a ziyaret
2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Kepez Belediyespor’un kupa törenine katılan Vali Ersin Yazıcı, şampiyon takıma kupasını takdim etti. Kupa töreninde yöneticiler ve oyuncularla sohbet eden Vali Yazıcı, 3’üncü lig maratonunda Kepez Belediyespor

2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Kepez Belediyespor’un kupa törenine katılan Vali Ersin Yazıcı, şampiyon takıma kupasını takdim etti. Kupa töreninde yöneticiler ve oyuncularla sohbet eden Vali Yazıcı, 3’üncü lig maratonunda Kepez Belediyespor’a başarılar diledi.

Vali Ersin Yazıcı, 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Kepez Belediyespor’un kupa törenine katılarak şampiyon takıma kupasını takdim etti. Kupa törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, protokol üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Antalya Spor Branşlarında Yükselen Bir Grafiğe Sahip

Kepez Belediyespor’a kupasını takdim ederek yeni sezonda başarılar dileyen Vali Yazıcı; “Turizmin başkenti Antalya’mız özellikle son yıllarda spor branşlarında da büyük bir yükseliş ivmesine sahip. İlimizde yer alan futbol kulüplerimizde başarılı işlere imza atıyor. Kepez Belediyespor’umuzda bu futbol kulüplerimizden biri. Bugün de burada geçtiğimiz yılı şampiyon olarak tamamlayan Kepez Belediyespor’umuzun şampiyonluk kupasını takdim ederek, yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar diledik. İnanıyorum ki Kepez Belediyespor’umuzun başarıları Kepez İlçemizin marka değerine büyük katkılar sunacak. Şampiyon takımımızı tekrardan tebrik ediyorum.” dedi.

Tüm Paydaşlarımızla Şehrimizin Takımlarını Desteklemeye Devam Edeceğiz

Kupa töreninin ardından 2022-2023 sezonu 3’üncü Lig 3’üncü Grup ilk müsabakasında, kendi sahasında Erbaaspor ile karşılaşan Kepez Belediyespor’un maçını izleyen Vali Yazıcı; “Kepez Belediyespor’umuzu profesyonel lig maratonunun ilk maçında yalnız bırakmadık. Sporu desteklemeye, şehrimizin marka değeri olan takımlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Sporun birleştirici gücüne inanan biri olarak, zenginleştirici ve iyileştirici etkilerini ön plana çıkarmak için şehrimizin tüm paydaşlarıyla birlikte takımlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kepez Belediyespor’umuza profesyonel lig maratonunda başarılar diliyor, kupalarla dolu bir sezon olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.