• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 30 Nisan 2021 12:29

Vali Yazıcı'dan 1 Mayıs Mesajı

Vali Yazıcı'dan 1 Mayıs Mesajı
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yazıcı, “Bu salgın sürecinde, sağlıkçılarımız ve güvenlik güçlerimiz gibi işçi ve emekçi kardeşlerimizin de işlerinin başında olması, üretime devam etmesi bu mir

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yazıcı, “Bu salgın sürecinde, sağlıkçılarımız ve güvenlik güçlerimiz gibi işçi ve emekçi kardeşlerimizin de işlerinin başında olması, üretime devam etmesi bu mirası daha da güçlendirmiş ve zenginleştirmiştir” dedi.

 

Vali Yazıcı’nın 1 Mayıs açıklaması şöyle:

En kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır. “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” bu güzel düşünceyi daha da anlamlandırmaktadır. Bizler millet olarak, işçinin ve emekçinin hakkının alın teri kurumadan verilmesinin hassasiyetine sahip bir kültürün mensuplarıyız. Bizler alın terini kutsal gören, her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu salgın sürecinde, sağlıkçılarımız ve güvenlik güçlerimiz gibi işçi ve emekçi kardeşlerimizin de işlerinin başında olması, üretime devam etmesi bu mirası daha da güçlendirmiş ve zenginleştirmiştir. 

Özverili çalışmalarıyla ilimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumun belkemiği ve üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz ve emekçilerimiz, ülkemizin barış, huzur ve refah ortamına erişmesinde önemli rol oynamaktadırlar.

Emeğin, alın terinin kutsallığını yansıtan, işçi ve emekçi kardeşlerimizin dostluk, birlik ve beraberliğinin simgesi olarak kutladığı bayram olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu dönemde toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum. 

Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli pay sahibi olan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.