• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 14:44

Uysal, ‘Vatanını seven sandığa gelsin’

Uysal, ‘Vatanını seven sandığa gelsin’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisinin pazar günü yapılacak seçimde görev alacak sandık görevlileri, müşahitleri, bilişim sorumluları, avukatları ve mahalle temsilcileriyle buluşmasında “Vatanını seven sandığa gelsin” dedi. 

Antalya’da Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 65 oy oranına ulaştığı Muratpaşa’da CHP’nin ikinci tur oylamaya görev alacak sandık görevlileri, müşahitleri, bilişim sorumluları, avukatları ve mahalle temsilcileri eğitim toplantısında bir araya geldi. 

Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Hasan Şahin ev sahipliği yaparken Belediye Başkanı Uysal da toplantıda yer aldı. 

Toplantının açılışında Şahin, “Bu seçimi alacağız, arkadaşlar. Bu salonda 12 Eylül’de geri adım atmayan büyüklerimi ve onların çocukları bizleri görüyorum. 12 Eylül faşizmine diz çökmeyeler AKP’yi asla diz çökmeyecektir” diye konuştu. 

Başkan Uysal ise şartlar ne kadar çetin olursa olsun vazgeçilmemesi gerektiğini belirterek, “Bütün mücadelemiz içinde en önemli günlerdeyiz. Bildiğimiz tezleri birbirimizi anlatarak geçirmeyelim. Sandığa gitmeyenleri bulalım” diye konuştu. Uysal’ın “Vatanını seven sandığa gelsin” sözleri ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.