• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 11:37

Uslu’dan Dünya Şampiyonu Kuaföre Ziyaret

Uslu’dan Dünya Şampiyonu Kuaföre Ziyaret
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer’de Dünya Şampiyonu Kuaförlere ziyaret.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer’de Dünya Şampiyonu Kuaförlere ziyaret. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Arnavutluk'un Başkenti Tiran'da 22 ülkenin takımlarının katılımıyla gerçekleştirilen Global Fashion Progress (GFB) Kuaför Uluslararası Yarışmalarında takım ve bireyselde Dünya Şampiyonu olan Ramazan Arıkan ve Saadet Arıkan’ı ziyaret ederek, tebrik etti. 

ŞAMPİYONLARI TEBRİK ETTİ

Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyarette şunları ifade etti: “Türkiye ile beraber İngiltere, İspanya, İtalya, Danimarka, Rusya, İsveç ve Macaristan gibi 22 ülkeden saç tasarım ve güzellik uzmanının katıldığı dünya şampiyonasında şampiyon olan, bayrağımızı dalgalandıran ve ülkeye kupayla dönen Türk Takımını ve Şampiyon olan Kuaför Ramazan Arıkan beyi ve Kuaför Saadet Arıkan hanımı kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Biliyoruz ki, Kuaförlük makasın ötesine geçen, bir sanattır. Çünkü insanların güzelliklerini ortaya çıkarıyorlar. Bu vesileyle sanatı ve zanaatı ile çalışan tüm kuaförlerimizi de sevgiyle selamlıyoruz.” 

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretinde AK Parti Kemer İlçe başkanı İsmail Selami Minta ve Teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.