• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 19 Mayıs 2020 14:58

Ulutaş'tan 19 Mayıs Mesajı

Ulutaş'tan 19 Mayıs Mesajı
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Mutlu Ulutaş mesajında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını kutladıklarını hatırlatarak, Milli Mücadele’nin başlangıcı olan bu anlamlı günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edildiğini ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması ile millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda ilk adımın atıldığını belirten Başkan Ulutaş, “Atatürk’ün geleceğin mirasçısı gençlere bugünü armağan etmesi, onun Türk Gençliğine olan inancının ve güveninin göstergesidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve fedakar nesiller olarak yarınlara hazırlayan milletler geleceğe güvenle bakabilir. Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençlik aydınlık yarınların ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. 
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.