GÜNDEM Haber Girişi : 15 Eylül 2023 11:33

Üç harflilere kızıp afiş yapıştırdı

Üç harflilere kızıp afiş yapıştırdı

Antalya’da Alper Uçar isimli bir vatandaş üç harfli olarak adlandırılan büyük marketlerin bir tanesinin internet sitesi üzerinden aldığı bir ürünün kendisine 52 günün sonunda halen ulaşmamasına tepkisini farklı bir yolla gösterdi.

Alper Uçar isimli vatandaş, Abdi İpekçi Caddesi ve Şarampol Caddesi üzerinde çeşitli noktalara A4 ebatlarında aldığı çıktıları yapıştırarak büyük markete tepkisini ortaya koydu.

Abdi İpekçi Caddesi ve Şarampol Caddesi’nin çeşitli noktalarına yapıştırılan tepki mesajında “A101 İnternet sitesinden 24 Temmuz tarihinde almış olduğum 5 ayrı mobilya ürünleri 52 gün oldu halen gelmedi. Ben böyle bir hataya düştüm sizler düşmeyin! Alper Uçar” yazıyor.

Tepki mesajı bazı vatandaşlar tarafından iş ilanı, boyacı ilanı gibi ilanlar olarak düşünüp kafasını dahi çevirip bakmazken Ali İhsan Boyacı isimli vatandaş, “Valla ne yalan söyleyeyim dikkatimi bile çekmedi. Sizler söylemeseniz durup okumazdım bile. Genelde işte şu kadar maaşlı eleman aranıyor ya da kiralık eşyalı oda şeklinde ilanlar yapıştırıldığı için çok dikkat etmedim. Vatandaş aldığı bir üründen dolayı mağdur olmuş ve tepkisini bu şekilde dile getirmiş. Alper kardeşimiz tepkisini Ticaret Bakanlığı’nın sitesinden de bildirmeli” ifadelerini kullandı.

Bebek arabası ile birlikte yürüdüğü için bu tip afişlere bakamadığını ve ilgisini de çekmediğini kaydeden Aynur Bahçeci isimli vatandaş da “Tepkiyi anlıyoruz ama keşke hakkını farklı şekillerde de arasa. İnşallah Tüketici Hakem Heyeti’ne ya da tüketici derneklerine de şikayet etmiştir. Ne yazık ki haklarımızı aramıyoruz. Mağduriyet yaşamamak için haklarımızı aramalıyız. İnşallah Alper Uçar mobilya ürünlerine en kısa sürede kavuşur ve mağduriyet giderilir” şeklinde konuştu.

Haber : Yalçın KÜÇÜK