• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 13:21

Tütüncü'den haftasonu Altınova mesaisi

Tütüncü'den haftasonu Altınova mesaisi
Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Altınova Mahalleleri oldu.

Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Altınova Mahalleleri oldu. Her ilçe ve mahalleyi tek tek ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, Altınova’ya yapılan okulun tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Düden Mahallesi, Orta Mahallesi, Sinan Mahallesi ve Menderes Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. Başkan Tütüncü ziyaretler sırasında kıraathanede vatandaşlarla buluştu, evlere konuk oldu ve sokakta semt esnafıyla kucaklaştı. İlk olarak Düden Mahallesi Muhtarı Cemali Çetinkaya’yı ziyaret eden Başkan Tütüncü, daha sonra Orta Mahalle Muhtarı Nurten Kurt’u ziyaret etti. 2019 yılında hayırsever Kübra- Mümün Soydal çifti tarafından 4600 metrekare alanın bağışlanmasının ardından yapımına başlanan ortaokulun temeli geçtiğimiz aylarda Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve hayırsever Kübra-Mümün Soydal çiftinin katılımıyla törenle gerçekleşmişti. Başkan Tütüncü, Muhtar Kurt ziyareti sonrası temeli atılan okul yapımını beraber gezerek incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından gün sonuna doğru Başkan Tütüncü,  Sinan Mahalle Muhtarı Ahmet Avcı ve Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet Eren’i ziyaret etti.

Fevkalade bir eğitim yuvası kazandırıyoruz

Orta Mahalle Muhtarı Nurten Kurt ziyareti sırasında Altınova’ya verilen sözlerin tutulduğunu ve okul yapımının tüm hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Tütüncü “Altınova bir okula daha kavuşuyor. Altınova’ya sözünü verdiğimiz okulun yapımına devam ediliyor. Biz verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Bu çalışmalar yapıldıkça ileriye giden Altınova hepimizi mutlu ediyor. Muhtarımızın da hemşehrilerimizin de yüzü gülüyor. İnşallah öğrencilerimize muhteşem bir ilim irfan yuvası kazandıracağız. Bu ilim irfan yuvası Altınova’ya çok yakışacak Mümün Soydal amcamızı şükranla yâd etmek istiyorum. Kendi arazilerini okul için verdiler. İmar ve mülkiyet problemlerini muhtarımla beraber biz çözdük. Devletimizde buraya muhteşem bir yatırım getirdi. Burada Belediye, Hayırsever ve Devlet iş birliği ile bütün mahallelilerin desteği ile fevkalade bir eğitim yuvası kazandırıyoruz.  Biz en çok yaptığımız okullarla iftihar ediyoruz.” diye konuştu. Orta Mahalle Muhtarı Nurten Kurt “Öncelikle bu araziyi bağışlayan Mümün Soydal amcamıza çok teşekkür ediyorum. Altınova’ya bir okul ihtiyacımız vardı. Böylesi değerli araziyi okul için devletimize ve bizlere armağan ettiklerini için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.