• SUR YAPIIIIIII
SAĞLıK Haber Girişi : 20 Ağustos 2021 17:26

Tursun Corona'yı Atlattı....

Tursun Corona'yı Atlattı....
Döşemealtı Belediyesi önceki dönem başkanı iş insanı Nurettin Tursun tedavi gördüğü Corona virüsü rahatsızlığını yenerek sağlığına kavuştu.T
Döşemealtı Belediyesi önceki dönem başkanı iş insanı Nurettin Tursun tedavi gördüğü Corona virüsü rahatsızlığını yenerek sağlığına kavuştu.Tursun kendisinin aşı sayesinde çok zor koşulları atlatabildiğini belirterek , virüse karşı maske mesafe hijyen kurallarına uyulması ve aşı yapılması çağrısında bulundu.

    Döşemealtı Belediyesi önceki dönem belediye başkanı iş insanı Nurettin Tursun 6 Ağustos'ta konulan Covid-19 teşhisi sonrası hastanede tedavi altına alınmıştı. Ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 12 gün süren  tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşarak 18 Ağustos Çarşamba günü taburcu edildi.Tedbir amaçlı bir süre daha sokağa çıkmayacak olan Tursun evinde istirahat ediyor.Tursun yaşadığı bu zorlu süreçle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini ve dostlarını bilgilendirdi.Tursun mesajında "Kıymetli Dostlarım,
                  Bildiğiniz üzere  Covid-19 testimin pozitif çıkması üzerine 6 Ağustos Cuma günü hastanede başlayan tedavi sürecim, 18 Ağustos Çarşamba günü önce Allah'ın izni sonra da siz değerli dostlarımızın duaları neticesinde sağlığımın düzelmesiyle nihayet sona erdi.
               Çok şükür evime geldim ve bir süre daha kontrol amaçlı istirahatta olacağım. Öncelikle hastanedeki tedavi sürecimde yoğun bir çaba ve emek sarf eden kıymetli hekimlerimize,hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanları kardeşlerime  minnet ve şükranlarımı iletiyorum.
          Yine bu tedavi sürecimde  her an yanımda olan aileme, telefonla arayarak veya dolaylı yollardan sağlık durumum hakkında bilgi almak suretiyle manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
                Ayrıca bu çağın en büyük illetlerinden biri olan COVİD- 19 hastalığına yakalanan tüm hastalarımıza tüm kalbimle acil şifalar diliyorum. Lütfen önce kendiniz ve aileniz için sonra toplum sağlığımız için aşılarımızı olalım. Maske,hijyen ve mesafe kurallarına ihmal etmeden bu illetten kurtuluncaya dek uyalım. Birlikte geçireceğimiz nice sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle, esenle kalın."sözleriyle kendisine bu zorlu süreçte desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederken Aşı yapılmasının önemine dikkat çekti ve virüs tedbirlerine uyulması çağrısında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.