• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 09:55

Türkiye'deki dolar kurunu 30 yıl önceden tahmin ettiler

Türkiye'deki dolar kurunu 30 yıl önceden tahmin ettiler

The Simpsons isimli çizgi filmin seneler önce yayınlanmış olması ama günümüzdeki olayları tek tek bilmesi herkesi şoke ediyor. Bakın o çizgi film günümüzde olan hangi olayı da bilmiş! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

THE SİMPSONS ÇİZGİ FİLMİNDE BU OLAYDA GEÇMİŞ

The Simpsons dizisinde 32 sene önce yayınlanmasına rağmen günümüzdeki olaylara işaret edilmesi insanları hayrete düşürüyor. Çizgi filmde Trump ile ilgili geçen olaylar sonrasında ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş deprem felaketi ile ilgili olaylarıyla da gündeme oturan Simpsons dizisinin dolar kuru ile ilgili de tahminlerde bulunduğu ortaya çıktı. Simpsons dizisinde doların hakim para konumunu kaybedeceği işlendi.   Son zamanlarda insanlar tarafından sık sık izlenmeye başlanan Simpsons dizisinde yere dolar düşüyor ve yanından geçen kişiler doları görüp yanından geçip gidiyorlar. Simpsons dizisindeki ipuçlarını takip eden izleyiciler 2026 senesinde doların değerini kaybedeceğini ve sanal paraların değer kazanacağını anladı. İnsanların sanal paraya yönleneceğini işleyen diziyi izleyen insanlar ikiye bölündü ve birçok insan kripto paralardan bahsedildiğini söyledi. Simpsons dizisinde geçen konunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği 2026 senesine gelindiği zaman anlaşılacak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.