• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 02 Mart 2024 12:50

TSYD Çiçek ile devam

TSYD Çiçek ile devam

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mehmet Şifa Çiçek, Antalya Şubesi Başkanlığı'na üçüncü kez seçildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda yer alan TSYD Antalya Şubesi'nde yapılan seçime tek listeyle gidilirken Mehmet Şifa Çiçek, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. 

Genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığı'na Mevlüt Yeni, katip üyeliklere ise Hasan Yavaşlar ve Ejder Benteşen seçildi. Daha sonra TSYD Antalya Şubesi Yönetimi'nin seçimine gidildi. Tek listeyle gidilen seçimde Mehmet Şifa Çiçek, oy birliğiyle Antalya Şubesi Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu'nda ise; Erkan Erman, Koray Geçgel, Ersin Aydın, Ali Bayraklı, Erdoğan Öztürk ve Mehmet Akif Arıcı yer aldı. Denetleme Kurulu'nda da Haşmet Öyken, Emin Demir ve Ercan Yıldırım görevlendirildi.

TSYD Antalya Şubesi Başkanlığı'na seçilen Şifa Çiçek, "Bu kadar deneyimli ve bu kadar usta gazeteci arasında olmak çok önemli. Basın tarihine geçen isimlerle beraberiz. 2018 yılında ikinci genel kurulda başkan olarak seçildim. 3'üncü dönemimize başlayacağız. 58 üyeye ulaştık. Üyelerimizin arasında Türk spor basınında isim yapmış gazeteciler var. 6 yıldır başkanlık yapıyorum. Bu bayrağı alıp daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Güzel bir projemiz de var. Antalya Spor Ödülleri'ni düzenleyeceğiz" dedi.