• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 01 Aralık 2022 17:23

Tek motorlu uçak düştü!

Tek motorlu uçak düştü!
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde tek motorlu uçak düştü. İhbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bursa Valisi uçaktaki iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde tek motorlu uçak düştü. İhbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bursa Valisi uçaktaki iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan da olaya ilişkin açıklama geldi.

 Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde Ovaakça Doğalgaz Çevrim Santrali yakınlarında tek motorlu bir eğitim uçağı düştü. Olayda pilot ve yanındaki kişi hayatını kaybetti. Olay yerinden ilk fotoğraflar da geldi.

SANTRAL YAKINLARINDA DÜŞTÜ

Saat 15.40 sıralarında Yunuseli Havalimanı'ndan kalkan eğitim uçağı, merkez Osmangazi ilçesinde Ovaakça Doğalgaz Çevrim Santrali yakınlarında düştü. Bacaların yanına düşen eğitim uçağında pilot ve yanındaki kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

AA-20221201-29609245-29609244-BURSADA_ARAZIYE_DUSEN_EGITIM_UCAGINDAKI_2_KISI_HAYATINI_KAYBETTI

BURSA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Bursa Valisi Yakup Canbolat yaptığı açıklamada" Osmangazi ilçesinde tek motorlu uçağın düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti" dedi.

AA-20221201-29609245-29609243-BURSADA_ARAZIYE_DUSEN_EGITIM_UCAGINDAKI_2_KISI_HAYATINI_KAYBETTI

"BİR KİŞİ UÇAKTAN FIRLAYARAK BİR KİŞİ DE UÇAĞINDAN YANMASINDAN DOLAYI HAYATINI KAYBETTİ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eğitim uçağının Sakarya Pamukova’dan kalkış yaptığını, ineceği nokta konusunda net bir bilgi olmadığını ifade ederek, "Maalesef eğitim uçağı Ovaakça Çevrim santrali yakınlarında düştü. İki kişi hayatını kaybetti. Bir kişi uçaktan fırlayarak bir kişi de uçağın yanmasından dolayı hayatını kaybetti. Başka yaralı söz konusu değil. Bursa’da sisli ve yağmurlu bir hava durumu hakimdi. İtfaiye ekiplerimiz ihbardan çok kısa sürede olay yerine ulaştı"dedi. Aktaş, uçağın kesin düşüş sebebinin yapılacak inceleme ve araştırmanın ardından netlik kazanacağını açıkladı.

dsgdsg

dfsfdsf