• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 17 Kasım 2022 14:02

Tayfur: Hainliği depreşen Atatürk’e saldırıyor

Tayfur: Hainliği depreşen Atatürk’e saldırıyor
Fener Mahallesi’nde bulunan Muratpaşa Belediyesi ana hizmet binasının hemen yanındaki Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na yapılan hain saldırıya İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur tepki gösterdi.

Fener Mahallesi’nde bulunan Muratpaşa Belediyesi ana hizmet binasının hemen yanındaki Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na yapılan hain saldırıya İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur tepki gösterdi. Başkan Tayfur, “Eceli gelenin cami avlusuna koşması gibi hainliği depreşenler de Mavi Gözlü Bozkurt Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstlerinin bulunduğu yerlere koşmaktadır” dedi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na yapılan hain saldırıya tepki gösterdi. Son zamanlarda Türk Milletinin istiklal ve istikbalinin ölümsüz kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik saldırılarda ciddi bir artış olduğuna dikkat çeken Başkan Tayfur, “Kurtuluş Savaşı sırasında Yunanın, İngilizin, Fransızın Atatürk'e yapamadığını -marjinal de olsa- onun kurtardığı bu ülkede yaşayan bir takım unsurlar onun büstlerine yapıyor. Bu saldırıların arkasında ciddi bir projenin olduğu açıktır” diye konuştu.

BİZİM REFLEKSLERİMİZİ TEST ETMEYİN

Son dönemlerde belli aralıklarla Atatürk'ün manevi şahsiyetine yönelik iftira ve heykellerine yönelik saldırılarda önemli artışlar meydana geldiğini belirten Başkan Tayfur, “Bu saldırıların rastlantı olmadığı, planlı ve organize olduğu alenen ortadadır. Birileri bu saldırılarla Türk Milletinin reflekslerini test etmeye çalışıyor. Zaman zaman televizyonlarda Atatürk'e iftira ve hakaretler edilerek Türk halkının tepkilerinin ölçülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Bu tepkilerin derecesine göre Atatürk düşmanları ikinci aşamaya geçmeyi düşünüyor olmalılar ki artık büstlere saldırmaya başladılar. Mavi Gözlü Bozkurt Atatürk, Türk Milleti’nin kırmızı çizgisidir. Kimse bizim reflekslerimizi test etmeye kalkmasın” dedi.

Atatürk'ün hatıratına yönelik saldırılar aslında toplumsal refleksleri harekete geçirmeye yönelik olduğunu ifade eden Başkan Tayfur, Atatürk Anıtı’na yapılan saldırının takipçisi olacaklarını söyledi.