• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 03 Kasım 2022 11:04

‘Taşıdığınız kalp iyiliklerle dolup taşmış’

‘Taşıdığınız kalp iyiliklerle dolup taşmış’
Vali Ersin Yazıcı; Alanya ilçesinin hayırseverleri ile bir araya geldi. Vali Yazıcı; “Hayırseverler, paylaşmanın önemini ve paylaştıkça artan bereketi görmüş insanlardır.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı; Alanya ilçesinin hayırseverleri ile bir araya geldi. Vali Yazıcı; Hayırseverler, paylaşmanın önemini ve paylaştıkça artan bereketi görmüş insanlardır.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, eğitim alanında yaptıkları yatırımlarla Antalyaya değer katan hayırseverlerle bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe Vali Yazıcı, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve hayırseverler katıldı.

Adeta Bir Çiçek Bahçesi Gibisiniz

Hayırsever insanlarla bir araya gelmekten dolayı kendini şanslı hissettiğini belirten Vali Yazıcı; “Öncelikle davetimize icabet edip bizi kırmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ben kendimi şanslı hissediyorum çünkü bu kadar gönlü güzel insanla bir aradayım. Bu kadar gönlü güzel insanla bir arada olma şerefini de hep birlikte yaşıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki her insan iyi değildir. Ama siz, nezaket ve başkasını düşünmek gibi önemli erdemlere sahipsiniz. Taşıdığınız kalbinizi iyiliklerle doldurup taşırdığınız için var olun. Paylaştıkça insana geri dönen bereketi gördüğünüz için var olun. Dilerim ki her zaman kendiniz gibi insanlarla karşılaşın.” şeklinde konuştu.

Bu Şehir Eğitime Önem Veriyor

Vali Ersin Yazıcı çalışma hayatı boyunca eğitim konusunun hep ilk sırada yer aldığına değinerek; 31 yıllık Mülki İdari Amiri olarak hep eğitimi önceledim. Antalyaya geldiğimde ise bu şehrin tüm insanlarının eğitimi öncelediğini gördüm. Antalyada %40’ın üzerinde yapılan derslikler siz kıymetli hayırseverlerimiz tarafından yapılmış. Bu, şu demek oluyor. Bu şehir eğitime önem veriyor. Sizler paranızı Türk çocuklarına yani Türkiyenin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimize harcayan, güzel insanlarsınız. İyi ki varsınız. Allah sayınızı arttırsın. Alanya bu konuda Türkiyeye örnek olsun. Ben 31 yıllık Mülki İdari Amirliğim boyunca hiçbir hayırseveri unutmadım. Sizlere olan saygımızı, sevgimizi ve minnetimizi de elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. Her daim gönlümüzdesiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapmış olduğunuz bu güzelliği asla unutmaz. Unutmadığımızın bir göstergesi olarakta bu yemeği vesile kıldık.  İyi ki varsınız. İyi ki bu güzelliği bu şehre yaşattınız. Ben devletim ve şehrim adına hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Yazıcı konuşmasının ardından eğitim alanına büyük yatırımlar yapan 34 hayırsevere plaket takdim ederek, eğitime sundukları katkı için teşekkür etti.