• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 15 Kasım 2022 10:16

Tarihi ceza geliyor

Tarihi ceza geliyor
Cristiano Ronaldo olay ifadeler kullanmıştı! Manchester United yönetimi kararını verdi: Tarihi ceza geliyor

Birçoklarına göre futbol dünyasının bir numaralı yıldızı olarak görülen Portekizli futbolcu Cristiano RonaldoManchester United formasıyla kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor.

Geçtiğimiz sezon efsane olduğu kulübe geri dönen Ronaldo, burada beklediği gibi bir karşılık bulamadı. Bu yıl Erik Ten Hag ile yıldızı barışmayan 37 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamalarla gündemin dengesini değiştirdi. Manchester United yönetimi ve Erik Ten Hag'ı ağır ifadelerle eleştiren Portekizli yıldız için rekor ceza kapıda. İşte son dakika haberinin detayları…

Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Cristiano RonaldoManchester United formasıyla bu sezon beklentilerin oldukça altında kaldı.

Geçtiğimiz sezon efsane olduğu kulübe geri dönen Ronaldo, takımının en iyisi olmayı başarırken bu sezon ise tam tersi bir durumla karşı karşıya.

Sezon başında göreve gelen Hollandalı çalıştırıcı Erik Ten Hag ile yıldızı bir türlü barışmayan Portekizli yıldız, ilk 11'de kendisine şans bulmakta zorlandı.

Skor katkısında da bir hayli düşük olan 37 yaşındaki yıldız, katıldığı bir televizyon programında hem yönetime hem de hocasına ağır ifadeler kullandı.

Bunun üzerine Manchester United yönetimi olağanüstü toplanırken, Cristiano Ronaldo'yu tarihi bir ceza bekliyor.

"İHANETE UĞRAMIŞ HİSSETTİM"

37 yaşındaki golcü oyuncu, Manchester United'da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, "Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da..." yanıtını verdi.