• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 21 Şubat 2024 13:54

SÜMER, “SEÇİMİ HEYECANI OLAN KAZANACAK”

SÜMER, “SEÇİMİ HEYECANI OLAN KAZANACAK”

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, yerel seçim öncesi Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Antalya şubesi Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Sahada vatandaşın ilgisinden memnuniyetini dile getiren Sümer, “Heyecanımızı sahaya yansıtıyoruz, seçimi heyecanı olan kazanacak” dedi.

Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. ASKON üyeleriyle bir araya gelen Sümer, toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği sözden ve sahadaki çalışmalardan bahsetti. 

“ASKON ile beraber çalışmalarımız oldu”

ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kacar’a ev sahipliği için teşekkür eden Sümer, “Her zaman milletin tarafını desteklediniz, duruş gösterdiniz. Özellikle 15 Temmuz’da ve 6 Şubat deprem döneminde beraber çalışmalarımız oldu. ASKON ailesi milletin derdiyle dertlenen bir aile. Önümüzdeki dönemde de güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımıza sözüm var”

Rıza Sümer, Antalya’da düzenlenen AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylığı açıklamasında Cumhurbaşkanı’na verdiği sözü aktardı. Sümer, “Cumhurbaşkanımıza söz verdim. Gideceksin, Hakan’dan aldığın emanete sahip çıkacaksın, bayrağı daha da yukarıya çıkartacaksın dedi. Sahada çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz, 3 gün boyunca sel bölgesinde vatandaşımızın derdine derman olmaya çalıştık. Buranın derdiyle dertlenmezsek bu işler çözülmez. Esnafımızı, ilçe sakinlerimizi ziyaret edip, taleplerini dinliyoruz. Adaylık açıklamasında adımın açıklandığı gün, partililerimizin coşkusunu gördüm. Büyük bir hasretlik var. Bizim de heyecanımız var, heyecanımızı sahaya yansıtıyoruz. Seçimi heyecanı olan kazanacak” ifadelerine yer verdi. 

Antalya’nın mozaiği Kepez

Kepez’i Antalya’nın mozaiği olarak tanımlayan Sümer, konuşmasına şu şekilde devam etti: “İlçemiz, her kültürden insanın bir arada toplandığı bir yer. Hep birlikte güzel projelere imza atacağız. Kepez’in yüz akı 100 projeyi duyuracağız. Sahada da talepleri, beklentileri dinliyorum.  Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler ve kadınlar başta olmak üzere tüm toplumsal kesimlere karşı hassas sosyal belediyecilik hizmetleri sunacağız.” 

Sümer’e ziyareti için teşekkür eden ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kacar, “Rıza başkan, bizi hiçbir çalışmamızda yalnız bırakmadı, biz de kendisine sonuna kadar destek olacağız” dedi. 

Av. Rıza Sümer, daha sonra Altınova Sinan ve Altınova Orta mahallelerinde bulunan esnafa ve taksi duraklarına ziyaret gerçekleştirdi.